Danas počinje nova serija Mukemmel Eslesme / Savršen spoj (VIDEO)

Serija Mukemmel Eslesme / Savršen spoj, koju će u letnjoj sezoni na ekrane doneti turski nacionalni kanal TRT 1, koji je svojim ambicioznim ostvarenjima ostavio trag , na ekrane dolazi svojom prvom epizodom već večeras.

Danas počinje nova serija Mukemmel Eslesme / Savršen spoj (VIDEO)

Foto Credits: Haberturk

Čekanju je došao kraj, premijera nove turske serije Mukemmel Eslesme / Savršen spoj je danas, u subotu, 16. jula u 20 časova.

U glumačkoj ekipi ove nove turske serije, koja će pokušati da osvoji divljenje publike od prve epizode učestvuju Ahmet Kayakesen, Gizem Sevim, Aysegul Gunay, Asuman Dabak, Volkan Severcan, Ayhan Tas, Eylul Ozturk, Cem Zeynel Kilic, Aysen Sezeral i drugi.

Emre Kavuk je reditelj serije o dvoje mladih koji su se upoznali uz pomoć majki i zasnovali srećnu porodicu.

Navedimo da će serija, koja kreće sa sloganom „Brak ne završava ljubav, već počinje“, doći na TV ekrane TRT1 sa tvrdnjom da to i dokaže.

Ono što može da raduje potencijalne gledaoce serije Mukemmel Eslesme jeste upravo kanal na kom će serija biti emitovana. Nacionalni kanal TRT1 je poznat po tome da ima više strpljenja za serije koje se emituju na njemu. Tako i u slučaju nešto lošijeg rejtinga serije, ne gase projekat nakon nekoliko epizoda, kao što to čine privatni TV kanali.

Evo i video najave ove nove turske serije.

NOVO - Seni Kalbime Sakladim - rejting problem, društvene mreže kao spas?!

By: TV Exposed