Lilya Irem Salman i Erdem Sanli o seriji Ates Kuslari i ljubavi njihovih likova

Lilya Irem Salman i Erdem SanlI, koji tumače likove Hume i Zipkına u seriji Ates Kuslari / Vatrene ptice koja se emituje na ekranima ATV-a petkom uveče, kreću se korak po korak ka tome da postanu impresivan par u seriji.

Lilya Irem Salman i Erdem Sanli o seriji Ates Kuslari i ljubavi njihovih likova

Foto Credits: Internet Haber

Oboje mladih glumaca odgovarala su na pitanja sa društvenih mreža. Lilya Irem Salman je bila veoma srećna kada je prvi put pročitala lik Hume. Glumica je rekla: „Rekla sam, došla sam, bila uzbuđena i veoma srećna.”.

Erdem Sanli je rekao da je, kada je u priči pročitao scenu u kojoj su se Huma i Zipkin prvi put sreli, osetio da bi to bila veoma prijatna ljubav i dodao:

Shvatio sam da će to biti radosna ljubavna priča i da će duboko dirnuti ljude. Zato mi se toliko dopalo. Kakva ljubav može proizaći iz Humine čistoće i Zipkinove kulture? Bio sam veoma radoznao za to. Tako da sam i ja bio veoma uzbuđen.”.

Važni pomaci u novim epizodama

Dvoje mladih glumaca pokazali su se dobro u ovom projektu gde su se odlično slagali. Navodeći da najlepše ljubavi počinju borbom, Erdem Sanli je naveo da će ljubav između likova Zipkina i Hume početi lepom borbom, a podrazumeva se da će u narednim odeljcima serije Ates Kuslari / Vatrene ptice biti važnih pomaka između njih dvoje.

Važne informacije o tome šta će se dogoditi između Hume i Zipkina, Erdem Sanli je izneo sledećim rečima:

„Tajne će biti otkrivene. Stvari će rasti i isplivati. Kakvo će biti Humino poverenje u Zipkina? Jer i Huma nešto oseća. Može se slomiti kada se događaji odvijaju, kako će se oporaviti? Da li će moći da govore iskreno i da se objasne? Pa se pitam da li će ljubav početi?". Dakle, očekuju nas zanimljive epizode.

Nevinost, uzbuđenje i čistota bile su mnogima prve reči koje su pale na pamet kada su u pitanju Huma i Zipkin.

NOVO - Su Burcu Yazgi Coskun pokazuje veliki kvalitet u teškim scenama

By: TV Exposed