Počelo snimanje serije Benim Adim Farah / Zovem se Farah

Počelo je snimanje nove turske serije Benim Adim Farah / Zovem se Farah, koja predstavlja adaptaciju popularne serije The Cleaning Lady. Glavne uloge u ovoj seriji tumačiće Demet Ozdemir i Engin Akyurek.

Počelo snimanje serije Benim Adim Farah / Zovem se Farah

Foto Credits: Internet Haber

Pošto Engin Akyurek već neko vreme nije bio na TV ekranima nakon serije Sefirin Kizi, obožavaoci dvoje glumaca sa nestrpljenjem iščekuju i ovo partnerstvo i seriju, koja će uključivati i povratak glumaca na ekran. Recay Karagoz je reditelj serije Benim Adim Farah koja je adaptirana po TV seriji The Cleaning Lady. Međutim i taj scenario je zasnovan na projektu La Muchacha Que Limpia, koji svojom zanimljivom pričom privlači pažnju i napravio je veliku buku u Argentini.

Kompanija O3 Media preuzima produkciju turske verzije serije, odnosno projekta Benim Adim Farah / Zovem se Farah, koji govori o životnoj priči doktorke po imenu Farah, koja se suočava sa nepravdom u zemlji u koju je došla da leči svog sina. Gledaćemo Demet Ozdemir kao Farah i kako joj se ceo život menja nakon ubistva kome je prisustvovala, njenog uvlačenja u “prljavo” okruženje mafije, kada zbog tretmana njenog sina počinje da radi kao čistača lica mesta krivičnih dela u ubistvima mafije. Serija, u kojoj Engin Akyurek igra člana mafije po imenu Tahir, biće emitovana na televiziji Fox. U produkciji učestvuju i Firat Tanis, Ali Surmeli, Lale Basar, Mert Dogan i Kemal Burak Alper, što znači da serija takođe privlači pažnju svojom glumačkom ekipom.

Najnovija vest iz projekta, čije pripreme traju već duže vreme, oduševila je publiku! Snimanje serije počelo je pre nekoliko dana. Na društvenim mrežama obožavaoci Engina Akyureka i Demet Ozdemir sa nestrpljenjem čekaju prvu fotografiju sa seta. Sa početkom snimanja očekuje se da bez odlaganja uskoro bude objavljen i datum emitovanja serije.

View this post on Instagram

A post shared by O3 Medya (@o3medya)

NOVO - Alp Navruz izmamio uzdahe slikama iz teretane (FOTO)

By: TV Exposed