Alp Navruz izmamio uzdahe slikama iz teretane (FOTO)

Alp Navruz dolazi na ekran sa serijom Yurek Cikmazi / Slomljeno srce koja se emituje na ekranima TRT1.

Alp Navruz izmamio uzdahe slikama iz teretane (FOTO)

Foto Credits: Haberler

Alp Navruz, jedan od najtraženijih mladih glumaca poslednjih godina, izlazi pred publiku sa sve ambicioznijim ulogama. Postepeno je povećavao svoj uspon nakon serije Fazilet Hanim ve Kizlari / Gospođa Fazilet i njene kćerke sa različitim produkcijama u kojima je učestvovao u međuvremenu. Pomerajući letvicu na viši nivo u svakoj novoj seriji, glumac je pokazao da može da glumi lik i u romantičnim ulogama serijom Ada Masali / Ostrvska bajka, koja je emitovana prošle sezone.

Glumac, koji je već neko vreme zaljubljen u Aycu Aysin Turan, trenutno je fokusiran na svoj posao. Alp, kome su se divili i dive zbog uloge Halila u seriji Yurek Cikmazi, takođe veoma uspešno igra u pričama dramskog tipa. Njegovi fanovi su govorili da žele da ga ponovo vide u drami nakon romantične komedije.

Na kraju to se i dogodilo, glumac preuzima glavnu ulogu sa dva iskusna imena a to su Ayca Bingol i Mesut Akusta, kao i Irem Helvacioglu kao partnerkom, u dramskoj seriji Slomljeno srce, čija je priča veoma teška. Serija, čija je priča hvaljena, govori o porodičnoj drami. Publika oseća bol Halila, lik koji tumači Navruz, koji se bori da dokaže da mu je majku ubio otac, da je godinama bio izložen nasilju svih iz očeve porodice. Alp Navruz daje veoma uspešnu predstavu na ekranu sa težinom svoje uloge.

U slobodno vreme nastavlja da vežba kako bi ostao u formi. Glumac, koji je napravio šou trbušnim mišićima, uzdrmao je društvene mreže novim fotografijama! Evo i pomenute objave sa njegovog zvaničnog Instagram naloga.

View this post on Instagram

A post shared by Alp Navruz (@alpnavruz)

NOVO - Turska serija Omer – radnja i glumci

By: TV Exposed