Turska serija Omer – radnja i glumci

Danas, u ponedeljak 9. januara počinje nova turska serija Omer. U pitanju je turska adaptacija, veoma popularne izraelske serije pod nazivom Shitsel.

Turska serija Omer – radnja i glumci

Foto Credits: Haberler

U seriji Omer je okupljena dobra glumačka ekipa. Glavnu ulogu, lik Omera će tumačiti Selahattina Pasalija. Njegova partnerka u ovoj seriji će biti Gokce Bahadir koja će glumiti Gamze. Baris Falay će tumačiti lik Omerovog oca, koji se u radnji projekta zove Resat. Tu su još Zerrin Sumer kao Nezahat, Merve Dizdar kao Nisa. Pored njih uloge u projektu će imati Metehan Parilti, Melike Guner, Onur Bilge, Muharrem Turkseven, Gulcin Kultur Sahin, Emre Taskiran, Gamze Karaduman i drugi.

Sledi opis radnje turske serije Omer: U centru radnje ove turske serije su Omer i Gamze. Omer Ademoglu je mujezin u džamiji u kojoj njegov otac Resat radi kao imam. Pošto je nedavno ostao bez majke, Omer nastavlja da živi sa ocem Resatom i bakom Nezahat, sa bolom u srcu zbog ovog gubitka. On je najmlađi od troje braće i sestara. Njegova starija sestra Nisa, sklopila je brak koji njegov otac i brat Tahir nisu želeli ni odobravali, i odvojila se od porodice, a ova situacija je duboko povredila Omerovu dušu. Omer pronalazi način da popravi svoju dušu, povređenu ozlojeđenjima, kontradikcijama i gubicima koje je doživio u njegovoj porodici, za koju je duboko vezan, i pronalazi način da zaleči svoju dušu... On nastavlja da crta, a ljubav i strast prema slikarstvu ima od detinjstva, uprkos preprekama porodice. Ali njegova jedina ljubav neće biti slikanje, on će se jednog dana zaljubiti u Gamze, udovicu koja ima decu i koja je starija od njega. Zajedno će imati velike prepreke u održavanju ove ljubavi.

Ceo projekat se radi u produkciji kompanije OGM Pictures i biće emitovan na kanalu Star TV, od večeras, ponedeljka 9. januara 2023. godine.

NOVO - Velika očekivanja od nove serije Hande Ercel, Icimdeki Yabanci / Stranac u meni!

By: TV Exposed