Kaan Urgancioglu i Bestemsu Ozdemir u novom holivudskom filmu!

Događaji u vezi sa projektom Operation Fortune / Operacija Fortuna, filmom u kojem glumi Kaan Urgancioglu, koji igra glavnu ulogu u seriji Yargi / Presuda, ne izmiču pažnji.

Kaan Urgancioglu i Bestemsu Ozdemir u novom holivudskom filmu!

Foto Credits: Haberler

Operation Fortune / Operacija Fortuna, nova holivudska produkcija poznatog reditelja po imenu Guy Ritchie, koja izlazi 13. januara, biće prikazana u Turskoj pod imenom Servet Operasionu. Specijalna projekcija filma održana je u hotelu Regnum Carya u Antaliji. Filmski projekat, u kojem su glavne uloge preuzela značajna imena kao što su Jason Statham, Hugh Grant, Aubrey Plaza i Josh Hartnet, snimljen je u Antaliji uz doprinos turskih glumaca. Među glumcima u filmu postoji još jedno izuzetno ime kao što je Kaan Urgancioglu.

Bestemsu Ozdemir je takođe igrao lik agentice Vivijen u priči ovog filma i glumica je uzbuđena što će se pojaviti na svetskoj sceni sa ovom ulogom. Bestemsu Ozdemir, koja je prisustvovala prvoj projekciji filma, podsetila je da je na ovom projektu radila sa veoma značajnim imenima i izjavila da je svesna koliko je to važno za njenu karijeru. Bestemsu je rekla sledeće i o projektu i o liku:

Radila sam sa veoma važnim imenima u ovom projektu. Kao obožavatelj Bridžit Džons, volela sam da vidim Hugha Granta na setu, ali nisam mogla, žao mi je zbog toga.”. Ozdemir, koju ćemo u filmu gledati u ulozi agentice Vivijen, doživljava sreću da bude u takvom filmu u trenutku kada želi da se proširi, odnosno radi u inostranstvu.

Glumica je rekla: „Za mene je to bio veoma dobar početak za međunarodne projekte. Veoma je važno debitovati sa rediteljem kao što je Guy Ritchie. U stvari, turski glumci su trebali biti u mogućnosti da se prošire u inostranstvu još pre mnogo godina. Nemamo manjak u glumi. Nadam se da je ovo početak za naredne periode i da možemo da učestvujemo u velikim projektima kao što je to radio Haluk Bilginer.”.

Tu je i video najava holivudskog filma u kojem glume Kaan Urgancioglu i Bestemsu Ozdemir.

NOVO - Pametni potezi scenarista turske serije Yali Capkini

By: TV Exposed