Sevda Erginci vidno uznemirena zbog kraja serije Seni Kalbime Sakladim!

Turska TV serija Seni Kalbime Sakladim | Sačuvao sam te u srcu će imati svoje finale u epizodi 7. Stiče se utisak da je projekat privukao veliku pažnju tek nakon vesti o finalu.

Sevda Erginci vidno uznemirena zbog kraja serije Seni Kalbime Sakladim!

Foto Credits: Internet Haber

Serija Seni Kalbime Sakladim | Sačuvao sam te u srcu je kao i većina turskih letnjih serija imala i ima problema sa rejtingom. Ipak verovalo se da je serija u nešto boljoj i sigurnijoj situaciji zbog toga što se emituje na turskom nacionalnom kanalu TRT1. Osnov za takve tvrdnje je i serija Kara Tahta koja je uprkos niskom rejtingu uspela da opstane. Čak i nakon najavljenog finala u epizodi 13, ta odluka je promenjena i serija je nastavljena.

Zbog toga je možda i malo iznenadjenje predstavljala odluka da serija Seni Kalbime Sakladim | Sačuvao sam te u srcu bude završena u sedmoj epizodi. Fanovi serije su pružili veliku podršku ali (za sada) bez uspeha i odluka o završetku serije je na snazi. Da će serija biti završena tako brzo po svemu sudeći nisu znali ni glavni glumci.

Sevda Erginci, koja tumači glavni lik Zeynep je pre dva dana primećena vidno uznemirena u Nisantasi području. Ispostavilo se da je glumica upravo u tom trenutku saznala vesti o finalu njenog aktuelnog projekta. U kratkom razgovoru sa prisutnim novinarima je rekla da je tužna i ljuta i zamolila ih da ne postavljaju pitanja u tom trenutku. S druge strane, Ekin Mert Daymaz, njen partner na sceni koji tumači lik Civanmerta kratko je na svojim nalozima na društvenim mrežama poručio da ne zna razlog zbog kog serija Seni Kalbime Sakladim završava već u narednoj epizodi.

S obzirom na laganu, finu priču mnogi polako počinju da žale za ovim projektom. Imajući u vidu da mnogi privatni TV kanali serije sa sličnim rejtingom i dalje drže u etru, veliki je broj onih koje odluka o završetku serije Sačuvao sam te u srcu zaista čudi. Ništa od toga neće promeniti situaciju pa je ostalo da pogledamo finalnu epizodu i vidimo kako će ljubavna priča Zeynep i Civanmerta da se završi.

NOVO - Zgusnut raspored za Pinar Deniz

By: TV Exposed