Sude Zulal Guler u seriji Tozluyaka

Nova glumica je priključena seriji Tozluyaka, koja je ambiciozni projekat Fox TV-a, a koja je prva u rejtingu od dana objavljivanja. Sude Zulal Guler, koja je u seriji sa likom Mavi uključena od 11. epizode, dodaće iznenađenja priči serije.

Sude Zulal Guler u seriji Tozluyaka

Foto Credits: Haberler

Turska serija Tozluyaka je priča o mladim ljudima iz dva različita sveta koji razvijaju prijateljstva i nadu uprkos klasnoj razlici među njima. U glumačkom kadru ovog projekta pojaviće se i sjajna mlada glumica Sude Zulal Guler.

Sude je poslednji put viđena sa Bahar Sahin u glavnoj ulozi TV serije Gulumse Kaderine / Osmehni se svojoj sudbini, koja je emitovana na Fox TV-u i trajala je samo 5 epizoda, nakon čega je zbog slabog rejtinga usledilo finale. Iako je glumica imala veliki peh zbog kratke serije, u novoj sezoni je dobila priliku da ponovo upozna svoje fanove na ekranu Fox TV-a.

Uloge u ovoj sve popularnijoj seriji već tumače Emre Kinay, Dolunay Soysert, Tayanc Ayaydin, Nur Yazar, Nebil Sayin, Kadim Yasar, Begum Birgoren, Kaan Mirac Sezen, Ecem Calhan, Ulvi Kahyaoglu, Serra Pirinc. Tu su još i  Cagla Simsek, Can Bartu Aslan, Durukan Celikkaya, Ogulcan Arman Uslu, Duygu Ozsen, Ozgur Foster, Ahmet Haktan Zavlak i Dogac Gozudeli.

Seriju Tozluyaka je napisao Yekta Torun a režirao Semih Bagci. Seriju je producirala kompanija NTC Media a na poziciji producenata su Fatih Aksoy i Mehmet Yigit Alp.

View this post on Instagram

A post shared by FOX (@foxturkiye)

NOVO - Otkrivena radnja nove turske serije Tuzak | Zamka

By: TV Exposed