Priprema se nova turska mafijaška serija Aile

Nova sezona turskih serija doneće veliki broj novih projekata. Predstojeća sezona biće veoma važna za TV serije zbog sve većeg upliva digitalnih platformi i njihovih serija na tržište u Turskoj.

Priprema se nova turska mafijaška serija Aile

Foto Credits: IMDB

Zbog toga mnoge produkcione kompanije i TV kanali započeli su ozbiljne pripreme za nove projekte. Jedan od njih je nova krimi-mafijaška serija pod nazivom Aile | Porodica. Na taj način se na neki način i nastavlja tradicija serija koje donose priču o mafiji i njenim članovima. Prethodnih godina emitovane su krimi-mafijaške serije Icerde, Cukur i Uc Kurus, od kojih su prve dve bile zaista veoma popularne i dobro gledane. Uc Kurus | Tri novčića je projekat koji je imao nešto nižu gledanost ali ipak uspeo da opstane čitave sezone, odnosno celu seriju privede kraju.

 O novoj seriji Aile | Porodica su već poznati neki detalji. Scenario za ovu novu TV seriju piše Hakan Bonomo, poznat po svom radu u serijama Soz i Marasli. Još uvek nije odredjeno ko će biti režiser ovog akcionog i veoma ambicioznog projekta. U toku su i pregovori sa nekoliko poznatih imena za glavne uloge, a ta imena se i dalje čuvaju u tajnosti. Tako će biti sve do okončanja pregovora.

Ipak, jedno ime je procurilo. Od ranije je poznato da će Ozge Ozpirincci tumačiti jednu od glavnih uloga u ovom novom projektu. Ko će se još pored nje naći u glumačkom kadru serije Aile | Porodica saznaćemo vrlo brzo jer su pripreme za seriju uveliko u toku.

Prema pisanju pojedinih medija u Turskoj ova serija je zapravo adaptacija popularne američke serije Sopranovi. Ova američka serija je emitovana u šest sezona i osvojila čak dvadeset i jednu Emmy nagradu. Radnja serije Sopranovi je pratila šefa mafije Tonije Soprana i njegove poslovne i porodične problem i situacije. Ova informacija bi vrlo lako mogla da se ispostavi kao tačna, s obzirom da je kompanija Ay Yapim koja priprema novi projekat još pre nekoliko godina otkupila prava za adaptaciju ove popularne američke serije.

NOVO - Nove promene u seriji Teskilat

By: TV Exposed