Murat Boz - Volim da glumim!

Turski pevač i glumac Murat Boz u poslednje vreme predstavlja impresivne primere glume.

Murat Boz - Volim da glumim!

Foto Credits: Internet Haber

Murat Boz, rekavši da sprema novi album, želi i jače korake u glumi. Boz, koji je gostovao u raznim projektima od 2005. godine i zagrejao se za glumu svojim ulogama u nekim filmovima i TV serijama, bio je najviše cenjen zbog svoje uloge u seriji Zeytin Agaci (Another self / Maslinovo drvo) prošle sezone, koja je emitovana na digitalnoj platformi Netflix.

Glumac, koji je imao uspešno partnerstvo sa Tubom Buyukustun u seriji u kojoj je igrao lik Topraka, potom se pojavio pred kamerama sa Burcu Ozberk u filmu Ruyanda Gorursun / Sanjarenje.

Intenzivno interesovanje za ova dva projekta i iskustva Murata Boza u scenskom okruženju povećali su njegov entuzijazam da ide dalje u glumi. Murat Boz je na tu temu rekao:

„Veoma sam srećan, imam sreće što radim sa tako odličnim ljudima. Radim sa odličnim glumcima i rediteljima, tako da se osećam srećno.”.

Na leto snimanje druge sezone serije Zeytin Agaci

Objašnjavajući da je uradjen dobar posao u filmu Ruyanda Gorursun i da je ovaj posao započeo zbog interesovanja za film, Boz je rekao da mu se dopalo kada je ušao u svet glume.

Murat Boz, za ​​koga se zna da će tokom leta biti pred kamerama u drugoj sezoni serije Zeytin Agaci, izrazio je uticaj svog glumačkog puta na njegovu karijeru sledećim rečima:

„Gluma me je privukla, tu sam uspeo. Sviđa mi se, volim da glumim, to je drugi svet. To je za mene bila nova oblast otkrića. Otkrivam sebe i provodim vreme sa drugim prijateljima, razumem njihov svet. Gluma je psihologija za sebe, nešto drugo. Zato mi se sviđa.”.

View this post on Instagram

A post shared by Murat Boz (@muratboz)

NOVO - Baris Kilic i Evrim Alasya ne mogu da zaborave jednu scenu iz serije Kizilcik Serbeti!

By: TV Exposed