Yigit Kocak o liku Omera i ambicijama

Osamdeset i sedam epizoda je ostalo iza serije Kardeslerim / Moja braća, a Yigit Kocak, koga smo gledali i gledamo kao Omera u priči serije, nastavlja da privlači pažnju svojim uspešnim nastupom.

Yigit Kocak o liku Omera i ambicijama

Foto Credits: DiziCentral

Mladi glumac, koji je sjajno nastupao i nastupa u karijeri sa likom Omera, sada je postao jedan od turskih glumaca koji imaju veliku bazu obožavatelja, a poznati su i u inostranstvu.

Sa početkom TV serije Kardeslerim / Moja braća van granica Turske, posebno u Španiji, počela je potpuno nova era za Yigita Kocaka, kao i za mnoge njegove prijatelje.

Yigit Kocak, koji je proteklih nedelja otišao u Španiju i sastao se sa svojim fanovima i pojavio se u španskoj štampi, takođe je zadovoljan što se njegova popularnost proširila i van Turske. Koliko je lik Omera u TV seriji Kardeslerim ušao u glumca, može se videti i po njegovim rečima. Sada, tu je istina o Kocaku, koji nehotice počinje da čini Omerove radnje u svom životu.

U mišićnoj memoriji

Govoreći o tome koliko je projekat uticao na njega rekao je:

Braćo moja, to je bio moj život u poslednje 2 godine“, i dodao: „Pokušavam da nešto radim, sada se tek nešto sredilo. Omer mi je u mišićnom sećanju. Drugim rečima, mogu da uradim Omerov gest rukom bez razmišljanja, mogu da pređem na njegova osećanja. Zato što je sada uvek u meni.”.

Objašnjavajući da su sa glumačkim trenerom razgovarali o liku kako uloga ne bi zašla u plićak i da se on fokusirao na to šta bi Omer još mogao da izvuče iz nje, glumac je rekao da je za to napravio i posebne studije.

U intervjuu na Youtube kanalu lista Sabah, Yigit Kocak je izjavio da je zadovoljan postignutim, ali da su njegovi ciljevi veći, da je veoma ambiciozan što je svakako dobro.

NOVO - Gulcin Santircioglu o načinu života i Istanbulu

By: TV Exposed