Prvi kadrovi turske serije Bir Kucuk Gun Isigi privlače dosta pažnje

U Italiji je počelo snimanje turske TV serije Bir Kucuk Gun Isigi, u kojoj glavne uloge igraju Seray Kaya i Berk Oktay. Prve fotografije sa seta serije pojačale su uzbuđenje oko ovog projekta.

Prvi kadrovi turske serije Bir Kucuk Gun Isigi privlače dosta pažnje

Foto Credits: Internet Haber

ATV TV se sprema da u zimskoj sezoni na ekran dovede novu seriju. Snimanje turske serije Bir Kucuk Gun Isigi, čije pripreme traju već duže vreme, počelo je pre nekoliko dana u Italiji. Deljene su i prve fotografije sa seta u Veneciji. Pejzaž je neverovatan na setu nove serije ATV-a.

Na fotografijama se shvatilo da dok se Berk Oktay pojavljuje u gondoli u Veneciji, publiku čekaju veoma romantične scene. Seray Kaya i Berk Oktay, dvoje veoma popularnih glumaca u poslednje vreme, pojaviće se pred publikom u septembru sa TV serijom Bir Kucuk Gun Isigi, jednom od ambicioznih produkcija ATV-a u novoj sezoni.

Seray Kaya, koja je igrala advokata u seriji Mahkum / Zatvorenik, oživeće lik po imenu Elif, koja organizuje venčanja, ovog puta u TV seriji Bir Kucuk Gun Isigi. Navodi se da će glumica, koja se sprema da upozna publiku drugačijom ulogom, svojom novim likom iznenaditi publiku.

Nakon uspešnog nastupa u seriji Savasci / Ratnik, Berk Oktay je dao život potpuno drugačijem liku u Zabranjenoj jabuci, iznenadivši publiku. Glumac će se pojaviti na ekranu sa likom Firat u TV seriji Bir Kucuk Gun Isigi. Berk će glumiti uspešnog biznismena u ovoj novoj TV seriji od koje su zaista velika očekivanja.

NOVO - Mladi glumci kao zaštitni znak serije Tozluyaka

By: TV Exposed