Ilayda Alisan o statusu glumica u Turskoj

Turska glumica Ilayda Alisan primećena je pre nekoliko dana u Arnavutkoy distriktu. Tom prilikom je dala i kratak i intervju prisutnim novinarima.

Ilayda Alisan o statusu glumica u Turskoj

Foto Credits: DiziCentral

Ilayda Alisan je u novom intervjuu govorila o nekoliko tema. Ono što možda njene fanove i najviše zanima je njen novi projekat. Glumica je potvrdila da je snimanje njene nove serije otpočelo. Reč je o projektu pod nazivom Ates Kuslari | Vatrene ptice koji priprema kompanija Bozdag Film.

Potom se glumica zbog pitanja novinara dotakla i drugih tema. Novinari su Ilaydu upitali šta misli na temu toga da se glavni glumci u TV serijama biraju na osnovu broja pratilaca na Instagramu. Kako je Ilayda Alisan istakla ne postupaju sve produkcione kompanije isto. Neke obraćaju pažnju na broj pratilaca glumaca koje angažuju, dok nekima to uopšte nije bitno. Sve je stvar izbora i pravca u kom kompanija koja kreira serije posluje. Uz to, Alisan je istakla da je istina da su glumci u većini slučajeva plaćeni više od glumica. Naravno, mnogo toga zavisi i od imena, ko je u pitanju, ali trend je da muškarci zaradjuju više novca.

Time je nastavljena tema kojom se bave turski mediji u proteklom periodu a odnosi se na status glumica u toj zemlji. Farah Zeynep Abdullah je izjavila da se glumice za glavne uloge naspram glumaca u serijama biraju kao paradajz u marketu, odnosno da se traže samo najlepša lica. Sada se ta priča produbljuje i novinare zanima mišljenje samih glumaca i pitanje na tu temu dobiju gotovo svi u intervjuima koje daju.

NOVO - Novi glumac u seriji Ben Bu Cihana Simgazam | Ne mogu da se uklopim u ovaj svet

By: TV Exposed