Mladi glumci kao zaštitni znak serije Tozluyaka

Serija Tozluyaka se emituje na Fox TV-u ponedeljkom uveče i nastavlja da privlači veliku pažnju. Pored poznatih imena u seriji, tu su i mladi ljudi čija se imena ranije nisu mnogo čula.

Mladi glumci kao zaštitni znak serije Tozluyaka

Foto Credits: RiriNano

Begum Birgoren pridružila se redovima iskusnih glumaca kao što su Emre Kinay, Tayanc Ayaydın, Dolunay Soysert, , Nebil Sayin i Kadim Yasar sa likom Nesrin.

Mladi glumci su ti koji zaista privlače pažnju publike u seriji Tozluyaka. U pitanju su Kaan Mirac Sezen, Ecem Calhan, Ulvi Kahyaoglu, Serra Pirinc, Cagla Simsek, Can Bartu Aslan, Durukan Celikkaya, Ogulcan Arman Uslu, Duygu Ozsen, Ozgur Foster i Ahmet Haktan Zavlak.

Među ovim imenima, iako publika zna više o Cagli Simsek, Ulviju Kahiaogluu i Serri Pirinc iz različitih produkcija, drugi mladi glumci tek dobijaju priliku da se pokažu. Možemo videti da je Kaan Mirac Sezen, koji igra lik Alija, najistaknutiji među ovim mladim ljudima zahvaljujući radnji serije. Za mladog glumca, o kome se mnogo priča na društvenim mrežama, Tozluyaka se izdvaja ne samo kao njegova prva TV serija, već i kao produkcija u kojoj blista za kratko vreme.

Ubrzan tempo priče serije, koji ne odugovlači teme poput žvakaće gume brzo pronalazi rešenja, prija i publici. U ovoj priči, Alijevi pametni potezi, hrabrost i sposobnost rešavanja događaja takođe su bili element koji je dodatno povećao uživanje publike. Ali takođe prikazuje lik kao nekoga ko drži obećanje Vefi, što je bio upečatljiv element među publikom.

Ukoliko nastavi sa kvalitetnim epizodama, nema sumnje da će se gledanost serije dodatno podići iako je već sada na zaista dobrom nivou.

NOVO - Erkan Kolcak Kostendil i Hazar Erguclu u filmu Gonul

By: TV Exposed