Mert Ramazan Demir će mnoge iznenaditi svojim likom u seriji Sahmaran

Turske produkcije snimljene za platformu Netflix takođe privlače veliku pažnju na međunarodnoj sceni.

Mert Ramazan Demir će mnoge iznenaditi svojim likom u seriji Sahmaran

Foto Credits: DiziCentral

Jedan od projekata koji se u poslednje vreme prati sa interesovanjem i pažnjom i čije se objavljivanje željno iščekuje je serija Sahmaran! Nedavno je završeno snimanje druge sezone serije ove turske serije, čija je prva sezona snimljena prošle godine, ali nije emitovana. Posle snimanja u Adani i Marmarisu, počelo je uzbudljivo čekanje. Nedavno je uzbuđenje dostiglo vrhunac objavom datuma emitovanja serije!

Serija Sahmaran, u kojoj glavne uloge igraju Serenay Sarikaya i Burak Deniz, sprema se za susret sa publikom 20. januara. Iznenađenje Buraka Deniza svojim pozama sa Serenay Sarikayom i Mertom Ramazanom Demirom, koji su podelili glavne uloge na svojoj Instagram stranici, iznenadilo je i oduševilo  fanove. Takođe se podrazumeva da su se glumci odlično slagali i održavali dobru energiju na setu svojim pozama koje su se brzo širile društvenim mrežama.

U postu koji je napravio Burak Deniz sa napomenom „Trska potoka Sazli izgorela, njihova trska“, vidi se da glumci poziraju sa osmesima. Inače, nestašni potezi Merta Ramazana Demira dopali su se i njegovim obožavaocima! Prva sezona serije, koja ima 8 epizoda, govori o grupi 400-godišnjih studenata koji su zapravo zmije. Ispod teksta, ako niste možete pogledati trejler ovog projekta u kome je zanimljiva priča o likovima koji pokrivaju oči sočivima da bi sakrili zmijske oči. Prema najavama očekuje nas mnogo iznenadjenja i Mert Ramazan Demir će mnoge iznenaditi svojim likom.

NOVO - Velika podrška iz inostranstva gura seriju Tuzak / Klopka napred!

By: TV Exposed