Nesrin Cavadzade otkrila najveću životnu želju!

Turska glumica Nesrin Cavadzade postala je poznata kao Sahika iz TV serija Yasak Elma. Glumica se nedavno verila za svog dečka Gokhana Alkana, kojeg je upoznala na setu te serije i kasnije zavolela.

Nesrin Cavadzade otkrila najveću životnu želju!

Foto Credits: RiriNano

Ova prelepa glumica dala je intervju za septembarsko izdanje Re Touch Mag magazina. U njemu je između ostalog govorila o svom ljubavnom životu. Cavadzade je i pozirala za fotografije za ovaj magazin.

Nesrin Cavadzade je imala zanimljivu izjavu o ljubavi. Prema njenim rečima, samo kukavice ne smeju da se zaljube. Glumica je rekla: „Kada se pomene ljubav, hrabrost je prvo što mi pada na pamet. Hrabrost sama bez ljubavi jednostavno ne ide. Za pravu ljubav potrebno je i jedno i drugo.“.

Glumica je rekla da nije čula da veze glumaca kratko traju i da se ne slaže sa tom idejom. Nesrin je dodala: „Radi se samo o pronalasku prave osobe u pravo vreme. Imam mnogo kolega koje su u braku i srećni su već godinama. Kada se udam, žeim odmah da dobijem dete. Najviše u životu želim da postanem majka.“, izjavila je glumica i tako otkrila najveću životnu želju.

NOVO - Hulya Avsar još jednom oduševila izgledom (FOTO)

 By: Milt-TV Exposed