Can Yaman odbio ponudu iz rijalitija!

Turski glumac Can Yaman odlučio je da svoju karijeru gradi u Italiji. U toj evropskoj zemlji dobio je zanimljivu poslovnu ponudu koju je odbio!

Can Yaman odbio ponudu iz rijalitija!

Foto Credits: Internet Haber

Can Yaman je prosto omiljen u Italiji. Zbog toga ni ne čudi njegova odluka da se preseli u tu zemlju i tamo gradi svoju glumačku karijeru. Projekat koji je prvo dogovorio, serija Sandokan je i dalje na čekanju, odnosno nekoliko puta je iz raznih razloga odlagan početak snimanja iste. U medjuvremenu, Can je snimio seriju Viola come il mare | Purporna kao more, koja će biti emitovana ove jeseni na italijanskom kanalu Canale 5. Premijera ove serije se očekuje u septembru.

Prema pisanju turske štampe, Can Yaman je dobio ponudu za učešće u jednom rijaliti programu. Reč je o rijaliti šou programu La Talpa u kom mu je bilo ponudjeno mesto voditelja celog rijalitija. Yaman se zahvalio na ovoj ponudi iz nekoliko razloga. Prvi su finansije. Turski glumac jednostavno nije bio zadovoljan novcem koji mu je ponudjen da se pojavi u ovom programu. Drugi razlog je to što Yaman iako dobro govori italijanski i dalje nema dovoljan nivo znanja koji bi mu omogućio da se izražava i na kraju krajeva kvalitetno odradi posao koji mu je ponudjen.

Zbog toga se Can neće pojaviti u ovom šou-programu iako bi njegovi italijanski fanovi to verovatno i voleli.

View this post on Instagram

A post shared by Can Yaman (@canyaman)

Od ranije je poznato da je Yaman potpisao ugovor sa digitalnom platformom Disney Plus. Can će se pojaviti kao glavni glumac nove serije El Turco koja je u fazi pripreme. Mnogo toga je još uvek u magli kada je reč o ovoj istorijskoj seriji. Ranije je najavljeno da će njegova partnerka na sceni serije El Turco biti poznata inostrana glumica. Nakon toga se pričalo da će važnu ulogu u seriji tumačiti i Hande Ercel, ali nijedna od te dve informacije za sada nisu potvrdjene.

Ostaje da sačekamo da počnu snimanja ove nove turske serije i direktno sa seta dobijemo precizne informacije o glumačkom kadru serije u kojoj će Can Yaman preuzeti glavnu ulogu.

NOVO - Burak Ozcivit u jakni i sortsu - Brate, zar ti nije vruće?! (FOTO)

By: TV Exposed