Burak Ozcivit u jakni i sortsu - Brate, zar ti nije vruće?! (FOTO)

Popularni turski glumac Burak Ozcivit, koji igra Osman Beya u ATV-ovoj seriji Kurulus Osman sada je uzbuđen što će postati otac po drugi put. Burak, koji je na letovanju je privukao pažnju objavom na svom Instagram nalogu.

Burak Ozcivit u jakni i sortsu - Brate, zar ti nije vruće?! (FOTO)

Foto Credits: Internet Haber

Ozcivit, koji je bio na odmoru u Bodrumu sa suprugom Fahriye Evcen i sinom Karanom, podelio je svoje poze u čamcu sa svojim pratiocima. Pažnji njegovih pratilaca nije promakao detalj na fotografijama zgodnog glumca, koji aktivno koristi svoj nalog na društvenim mrežama.

Zanimljivo je da je poznati glumac nosio plavu zimsku jaknu i šorts sa ribljim dezenom. Hiljade lajkova i komentara stiglo je na glumčeve fotografije. Veliki broj komentara napisan je na ove fotografije glumca, koji na Instagramu ima 21,6 miliona pratilaca. Mnogi fanovi su prokomentarisali 'Brate, zar nije vruće', ističući jaknu koju glumac nosi.

Par Burak Ozcivit i Fahriye Evcen, koji su se upoznali na snimanju TV serije Calikusu, objavljene 2013-2014. i počeli da se vole, svoju vezu krunisali su brakom 2017. i dočekali sina Karana 2019. godine.

Burak Ozcivit, koji je sada uzbuđen zbog toga što će postati otac po drugi put, podelio je dobre vesti sa novinarima prošlog meseca.

„Upravo smo saznali, neverovatno smo uzbuđeni. Bili smo veoma srećni. Toliko je novo da nismo ni imali priliku da kažemo Karanu.”.

Do tada, glumac je odlučio da promoviše novu modu, šorts i jaknu što je izazvalo osmeh i simpatije kod mnogih.

NOVO - Seni Kalbime Sakladim - romantična komedija u punom smislu te reči!

By: TV Exposed