Uskoro nova serija Kazara Ask

Snimanje serije Kazara Ask započinje vrlo brzo. Mlada glumica Gokce Akyildiz igraće negativnu ulogu. Serija će biti emitovana na Star TV. Premijera je zakazana za novembar. Gokce Akyildiz je rođena 30. oktobra 1992. u Sinopu. Treće je od četvoro dece svojih roditelja. Ima sestru bliznakinju, po imenu Gozde Akiıldız. Interesovanje za glumu pokazala je od ...

Uskoro nova serija Kazara Ask

Snimanje serije Kazara Ask započinje vrlo brzo. Mlada glumica Gokce Akyildiz igraće negativnu ulogu. Serija će biti emitovana na Star TV. Premijera je zakazana za novembar.

Gokce Akyildiz je rođena 30. oktobra 1992. u Sinopu. Treće je od četvoro dece svojih roditelja. Ima sestru bliznakinju, po imenu Gozde Akiıldız. Interesovanje za glumu pokazala je od rane 5. godine, a 2002. je debitovala u kinematografiji u Bir Tutam Baharat kao Saime. Kasnije je dobila ulogu u brojnim serijama STV-a, uključujući Sırlar Dunyası, Buyuk Bulusma i Besinci Boyut.

2005. godine pojavila se sa drugačijom ulogom u Zeynep. Godine 2006. prikazala je lik Tekgule u Ezo Gelin. Karijeru je nastavila ulogama u Parmaklıklar Ardındi, Gazi i Kollama. Njen proboj postignut je 2011. godine pojavom u Hayat Devam Ediyor, a nakon toga dobila je uloge u serijama Kotu Yol i Bizim Okul. 2013. godine je prikazala lik Asli u filmu Fatih Harbiye. Serija se završila 2014. Kasnije se pojavila kao Songul u ATV-ovoj seriji Kırgın Cicekler, koja se završila 12. marta 2018. Takođe je igrala u brojnim reklamama za Lipton.

Seriju sa prevodom gledajte na MOVTEX.COM

By: TV Exposed