Engin Akyurek se uskoro ženi!

Stižu i lepe vesti iz sveta turskih serija. Nove vesti se odnose na Engina Akyureka i njegov privatan život.

Engin Akyurek se uskoro ženi!

Foto Credits: Daily Sabah

Turska štampa je u današnjim izdanjima donela priču iz ljubavnog života ovog popularnog turskog glumca. U toku su pripreme za dan u kom će Engin Akyurek reći sudbnosno „da“. Venčanje će biti uskoro a Akyurek će stupiti u brak sa devojkom koju je upoznao u Ankari. Detaljnijih informacija o izabranici njegovog srca za sada nema.

Engin Akyurek je nedavno dobio i lepo priznanje. U jednom istraživanju izabran je kao muškarac sa najviše stila na svetu. Na toj listi se našao ispred čak i Džonija Depa.

Turski glumac je u oktobru prošle godine proslavio svoj 40. rođendan. Engin je rođen 12.10.1981. u Ankari. Diplomirani je istoričar, završio je studije na Univerzitetu Ankara na departmanu za istoriju, dakle veoma obrazovan muškarac.

Njegov ljubavni život je često bio pod velom misterije, ali su novinari ipak uspeli da isprate sa kim je Engin ranije bio u vezi. Pre sada već dosta godina je bio u vezi sa Cansu Taskin, sa kojom je navodno vezu prekinuo na nagovor porodice, zbog skandala koji su pratili Cansu. Nakog toga, bio je sa koleginicom Tuvanom Turkay. Oni su svoju vezu raskinuli 2015. godine.

Jednom prilikom je u intervjuu koji je dao izjavio da u njegovom životu postoje dve veoma bitne žene. To su njegova majka i njegova agentkinja Ozlem Durak. Tada je rekao i da je treće mesto u njegovom životu i srcu upražnjeno, ali očigledno to više nije slučaj.

Glumca odlikuje to što vodi miran i povučen život. Najčešće ga opisuju kao pravog i velikog džentlmena, moćnog i prodornog glasa, smirenog i disciplinovanog čoveka. Skroman je, zabavan i voli da čita knjige.

U dosadašnjoj karijeri je radio na 14 projekata. Poslednja serija koju je snimao je Kacis. Reč je o projektu Disney Plus digitalne platforme koji pripremaju kompanije O3 Medya i Same Film. Njegova partnerka na sceni te serije je Irem Helvacioglu.

U njoj ćemo gledati priču o dva ratna izveštača koje će glumiti Engin i Irem, a pored njih uloge u seriji će tumačiti Adem Yilmaz, Leyla Tanlar, Onur Bay, Levent Ulgen, Serkan Genc i drugi. Scenarista je Ali Dogancay a reditelj Yagiz Alp Akaydin. Ceo projekat je sniman u Gazientepu.

Serija Kacis će imati osam epizoda.

NOVO - Kubilay Aka se opravlja od povrede, dobio i jednu zabranu!

 By: Milt-TV Exposed