Merve Bolugur ponovo single?!

Turska glumica Merve Bolugur nastavlja da privlači pažnju medija. Ponovo je u centru pažnje njen privatan život.

Merve Bolugur ponovo single?!

Foto Credits: Haberler

Merve Bolugur, njen privatan život i njeni stavovi su česta meta natpisa u turskoj štampi. Glumica je prošla neke teške trenutke u svom životu, nakon razvoda od pevača Murata Dalkilica sa kojim je bila u braku od 2015. do 2017. godine. Nakon toga je pronašla sreću sa Erkanom Senom. Sreću, koja po svemu sudeći nije dugo potrajala. Šta se desilo?

Erkan Sen je otpratio Merve sa Instagrama i otišao sam u Cappadociju. Bolugur je kako pišu turski mediji potom primećena sama i zaista neraspoložena. Prema izvorima bliskim paru, njih dvoje više nisu zajedno. Razlog raskida još uvek nije poznat.

Kada je u pitanju Merve Bolugur, nažalost više se priča o nekim njenim stavovima i vestima iz privatnog života, nego o glumi. Poslednju ulogu je imala pre 5 godina, u seriji Icimdeki firtina. Reč je o mini-seriji od šest epizoda u kojoj je glumila Ezgi.

Nakon toga se nije pojavljivala u nekim novim projektima. Iza sebe ima jedanaest uloga, od kojih se svakako izdvaja uloga Nurbanu Sultan u TV seriji Sulejman Veličanstveni. Pored ovog projekta glumila je u serijama Kuzey Guney, Male tajne i drugim.

NOVO - Latino zavodnik i popularni glumac Sebastian Rulli se slikao potpuno go! (FOTO)

 By: Milt-TV Exposed