Latino zavodnik i popularni glumac Sebastian Rulli se slikao potpuno go! (FOTO)

Sebastian Rulli je latino glumac za kojim su uzdisale i uzdišu mnoge žene širom sveta. Glumac je postao popularan ulogom u seriji Rubi, a tokom godina njegova popularnost ne slabi.

Latino zavodnik i popularni glumac Sebastian Rulli se slikao potpuno go! (FOTO)

Foto Credits: IMDB

Sebastian Rulli će u julu ove godine proslaviti svoj 47. rođendan. Bez obzira na svoje godine, glumac i dalje izgleda fenomenalno. Pre glume se bavio modelingom i od dečačkih dana vredno trenira, zdravo se hrani i održava sjajan fizički izgled.

O njegovim ulogama je već bilo dosta reči. Ulogom u seriji El Dragon u kojoj je glumio Migela Garzu je još jednom dokazao njegov nikada sporni glumački kvalitet. U njoj je pokazao da mu podjednako dobro stoji uloga mačo muškarca kao i emotivca kakvog smo gledali u seriji Rubi. Rulli u glumi jednostavno može sve.

Dok se fanovi nadaju eventualnoj trećoj sezoni serije El Dragon, Sebastian Rulli vredno radi na novim projektima. Ovaj latino zavodnik se nedavno pojavio u seriji pod nazivom Vencer el pasado. U toj seriji koja je emitovana prošle godine je glumio Maura Alvareza. Trenutno snima i rimejk nekada veoma popularne latino serije pod nazivom Los ricos tambien lloran. U pitanju je serija čiji je orginalni scenario iz 1979. godine, koja je nekada bila veoma dobro gledana. Sada će dobiti i novu, modernu verziju, čija se premijera očekuje u prvoj polovini ove kalendarske godine. U tom projektu Rulli će tumačiti lik po imenu Luis Alberto Salvatierra. Biće to dvadeset i sedma uloga u njegovoj bogatoj glumačkoj karijeri.

Dok radi na novoj seriji, Rulli radi i na drugim projektima. Zbog jednog od njih se fotografisao potpuno go, dakle bez komada odeće na sebi. Jedna od tih fotografija je završila i na njegovom fan profilu, a glumac je istu podelio na svom Instagram storiju.

U pitanju je nagoveštaj nekog novog projekta u karijeri ovog zaista sjajnog latino glumca. Evo i pomenute fotografije na kojoj Sebastian izgleda veoma ozbiljno, a neki bi dodali i „ozbiljno dobro“.

Dame, uživajte!

View this post on Instagram

A post shared by RulliMundial (@rullimundial)

NOVO - Uskoro početak nove turske serije Son Nefesime Kadar / Do poslednjeg daha

 By: Milt-TV Exposed