Uskoro početak nove turske serije Son Nefesime Kadar / Do poslednjeg daha

Serija Son Nefesime Kadar / Do poslednjeg daha je jedan od projekata čija se premijera očekuje u narednom periodu. O samoj seriji je već bilo dosta reči.

Uskoro početak nove turske serije Son Nefesime Kadar / Do poslednjeg daha

Foto Credits: Internet Haber

Kompanija Pastel Film koja radi ovaj projekat otkupila je licencu od britanske korporacije BBC Studios za njihovu popularnu seriju. Dakle, serija Son Nefesime Kadar / Do poslednjeg daha predstavlja pravi rimejk britanske drame pod nazivom Happy Valley.

U turskoj verziji, lik policajke oko koje se vrti priča u seriji će tumačiti Nurgul Yesilcay. Glavnog negativca, serijskog ubicu i silovatelja će glumiti Emre Bey. Njegov lik će biti pod budnim okom policajke tokom cele serije. Postaće opsednut vraćanjem sina, unuka od policajke koji je rođen nakon silovanja njene kćerke, osam godina pre dešavanja u radnji ove turske serije.

Emre Kinay će glumiti lik supruga lika Nurgul Yesilcay, dakle pomenute policajke. Ertan Saban će imati ulogu koja je izmišljena, odnosno lik kog nema u orginalnoj, britanskoj verziji. Scenario za tursku adaptaciju piše Hatice Meryem. Režiser na projektu je Deniz Dikilitas.

Serija Son Nefesime Kadar / Do poslednjeg daha će biti emitovana na kanalu Fox TV. Tačan datum premijere će biti poznat vrlo brzo.

Objavljena je i prva video najava ove nove turske serije. Pogledajmo šta nas u njoj očekuje.

NOVO - Definitivno – Ništa od nastavka serije Eskiya Dunyaya Hukumdar Olmaz

 By: Milt-TV Exposed