Definitivno – Ništa od nastavka serije Eskiya Dunyaya Hukumdar Olmaz

Tužne vesti za fanove turske serije Eskiya Dunyaya Hukumdar Olmaz (EDHO). Od nastavka u vidu spin-offa njihove omiljene serije i definitivno neće biti ništa.

Definitivno – Ništa od nastavka serije Eskiya Dunyaya Hukumdar Olmaz

Foto Credits: Internet Haber

Nesporazum produkcije i ATV TV kanala izazvao je šok- serija EDHO je prekinuta bez obzira na veoma dobre rezultate gledanosti. Nakon završetka serije Eskiya Dunyaya Hukumdar Olmaz pojavila se priča da bi projekat mogao da dobije nastavak u vidu spin-offa, odnosno nastavka kroz jednog od likova. Menadžment kanala ATV TV je odmah reagovao i zahtevao da digitalna platforma Blu TV koja je planirala nastavak obustavi sve akcije na tom planu. Ljudi sa te digitalne platforme nisu uspeli da dobiju „borbu“ za ovu tursku seriju, odnosno za prava za seriju EDHO.

Uz to, odustali su i od drugog projekta koji nije imao veze sa EDHO, a koji je BVB Yapim ponudio njima.

Zbog toga se dolazi do zaključka da je svaka priča oko nastavka serije Eskiya Dunyaya Hukumdar Olmaz završena. Nažalost ostali smo bez neke nove priče vezane za mnogima omiljene likove. Stiče se utisak i da je ATV TV na ovaj način pokazao da je dovoljno moćan u odnosu na produkcije i da su sposobni da dobiju bitke i sa najmoćnijim digitalnim platformama u Turskoj, kakva Blu TV sigurno jeste.

NOVO - Erkan Petekkaya se vraća u seriju Krimzi Oda / Crvena soba!

 By: Milt-TV Exposed