Novi glumci u seriji Mevlana

Mevlana je naziv još jedne nove turske istorijske serije koja je u fazi snimanja. Projektu su se pridružili i neki novi glumci.

Novi glumci u seriji Mevlana

Foto Credits: Internet Haber

Kompanija Kale Film vredno radi na novom projektu, TV seriji Mevlana. Ovaj projekat se snima za televizijski kanal TRT1, nakon čega će biti emitovan i na njihovoj novoj digitalnoj platformi.

Priča u ovoj seriji će pratiti Mevlanu, jednog od najvećih sufi pesnika. Glavnu ulogu u ovoj novoj televizijskoj seriji će tumačiti Bulent Inal. Pored njega u seriji će glumiti Kaan Yildirim, Devrim Ozkan, Yusuf Cim, Nilay Deniz, Can Nergis i drugi.

Glumačka ekipa ove nove turske televizijske serije je dobila još dva pojačanja. Ulogu Ertugrula Gazija će u ovoj seriji tumačiti Sedat Mert. Pored njega u seriji će glumiti i Ali Nuri Turkoglu. On će u ovom projektu glumiti Sheikha Edebalija.

Sedat Mert se u dosadašnjoj karijeri pojavio u trideset i tri projekta. Poslednju ulogu imao je u seriji Barbaroslar Akdenizin Kilici u kojoj je glumio Misketa. Prošle godine je radio i na istorijskoj seriji Mavera tako da ima iskustva u projektima ovakvog tipa.

Ali Nuri Turkoglu je takođe zanimljivo poslednju ulogu imao u istorijskom projektu. On je glumio Emanuela Karasu u seriji Abdulahamid.

NOVO - Turske serije ponedeljkom- nastavlja se pad gledanosti!

 By: Milt-TV Exposed