U čemu je tajna popularnosti serije Yali Capkini?!

Niko nije očekivao spektakularan skok gledanosti sa drugom epizodom turske serije Yali Capkini koja se petkom uveče emitovuje na televiziji Star.

U čemu je tajna popularnosti serije Yali Capkini?!

Foto Credits: Internet Haber

Likovi Ferita, koji je poznat po razvratu i skandalima i Seyran, koja je bila prinuđena na brak i udala se muškarca kojeg nije želela, predstavljaju priču iz života. Otkrivajući stvarnost da je žena udata za muškarca bez njenog pristanka, u Turskoj i mnogim zemljama sveta, serija Yali Capkini privukla je veliku pažnju jer je na ekran iznela pitanje koje se dešava u takvom životu.

Iako na društvenim mrežama ima nekih kritika na račun ove turske serije, činjenica da je još uvek veliki broj mladih devojaka izloženih ovakvim događajima doprinosi popularnosti serije. Svi gledaoci su shvatili da je Afra Saracoglu takođe bila veoma dobar izbor za glavnu glumicu u prve dve epizode. Realnost situacije Seyraninog lika leži u velikom interesovanju za seriju.

Seyran je neko ko predstavlja ne samo niz likova, već i mnoge žene koje se bore sa sličnim problemima u životu. Uspeh serije Yali Capkini dolazi iz ovog osećaja- Tuga, suze i slomljeno srce... Ovo su 3 reči u koje se može sažeti lik Seyran.

Ono što donosi uspeh ovoj turskoj seriji je tuga u njenoj priči, suze koje je publika prolila na ekranu i slomljeno srce života koji je još uvek svež u srcima mnogih žena.

View this post on Instagram

A post shared by Startv (@startv)

NOVO - Tugce Acikgoz o svom liku iz serije Bir Kucuk Gun Isigi / Malo dnevnog svetla

By: TV Exposed