Tugce Acikgoz o svom liku iz serije Bir Kucuk Gun Isigi / Malo dnevnog svetla

Duo Berk Oktay i Seray Kaya gledamo u glavnim ulogama TV serije Bir Kucuk Gun Isigi / Malo dnevnog svetla, koja se emituje na ATV TV ekranu.

Tugce Acikgoz o svom liku iz serije Bir Kucuk Gun Isigi / Malo dnevnog svetla

Foto Credits: Dizilah

Berk i Seray, koji međusobno dobro izgledaju i po harmoniji i po energiji, srećni su što serija nastavlja svojim putem uz dobru gledanost. U ovom trenutku, iako njeno ime nije upisano među glavne uloge, postoji još jedna glumica koja je bar toliko uticajna kao glavne uloge u ovom projektu. Govorimo o Tugce Acikgoz. Glumica, koja je u seriji za sada odlično odigrala lik Dile, ističe se svojom asimilacijom lika i izazivanjem u publici da oseti Dilina osećanja.

Tugce, koja je takođe hvaljena na društvenim mrežama zbog svoje dobre glume, ispunjava svoje mogućnosti uprkos poteškoćama u tumačenju veoma iznenađujućeg lika. Dila, koja nije uvek sigurna šta da radi u seriji sa svojim usponima i padovima, oduvek je bila osoba koja uvek izaziva uzbuđenje onih koji gledaju seriju Bir Kucuk Gun Isigi / Malo dnevnog svetla.

Tugce Acikgoz je na tu temu izjavila: „Ja mnogo volim Dilu. Mislim da ona razmišlja kao dete. Ona se uvek kreće sa svojim prvim osećanjem. Naravno, nekad je ovo dobro za nju, a nekad loše. Stoga, kao Tugce, postoje trenuci kada je mnogo volim, kada sam jako ljuta i kada sam veoma tužna.“.

NOVO - Rabia Soyturk postaje sve popularnija

By: TV Exposed