Turska serija Seversin privlači sve vše pažnje (VIDEO)

Burak Yoruk je ponovo izabrao romantičnu humorističku seriju kao što je Ask Mantik Intikam. Za Ilaydu ​​Alisan, ovo je prvi put da glumi u takvom žanru. Njih dvoje će tumačiti glavne uloge u novoj seriji pod nazivom Seversin.

Turska serija Seversin privlači sve vše pažnje (VIDEO)

Foto Credits: Internet Haber

Mlada glumica je ostavila snažan utisak svojom dramskom predstavom u ranijim projektima, a sada će raditi u romantičnoj komediji. Specijalni snimak pripremljen za TV seriju Seversin privukao je veliku pažnju nakon što je objavljen na društvenim mrežama.

Serija Seversin je svojim objavljenim klipom već dobila pozitivne poene kod ljubitelja turskih serija. Evo i o čemu se radi.

Za objavljeni snimak kao i za celu seriju je zadužena kompanija Kanal D Productions. Klip, koji se sastoji od snimaka iza scene i kredita serije, privukao je veliku pažnju od trenutka kada je objavljen.

Pesma, kojoj je glas dala Asli Demirer, bila je veoma cenjena od trenutka kada je objavljena. Delo, koje je dobilo hiljade komentara na društvenim mrežama, već je počelo da kruži i privlači dosta pažnje.

Baris Erdogan i Ilker Arslan napisali su scenario za novu televizijsku seriju Seversin, u kojoj glavne uloge tumače Ilayda Alisan i Burak Yoruk, dok Serdar Gozelekli sedi u rediteljskoj fotelji. Zbližila su se važna imena u glumačkoj ekipi TV serije Seversin, koja će na ekrane doneti ljubavnu priču romantičnog princa mladih devojaka, glumca Tolge Tune (Burak Yoruk) i prelepe Asye (Ilajda Alisan).

NOVO - Da li znate koji turski glumac se nalazi na ovoj slici? 

By: Milt-TV Exposed