Kivanc Tatlitug vraća se na ekrane

Među novonajavljenim projektima Netflixa u kojima glumi  Kivanc Tatlitug “Bir Denizalti Hikayesi”, verovatno će biti najuzbudljiviji projekt od svih. Projekat koji će Tolga Karacelik prvi put raditi sa Netflixom, baš kao i Tatlitug, akcijska je avanturistička serija. Serija u produkciji OGM Pictures, koju su stvorili Atasay Koc, Cansu Coban i Sami Berat Marcali pod vođstvom Jasona ...

Kivanc Tatlitug vraća se na ekrane

Među novonajavljenim projektima Netflixa u kojima glumi  Kivanc Tatlitug "Bir Denizalti Hikayesi", verovatno će biti najuzbudljiviji projekt od svih. Projekat koji će Tolga Karacelik prvi put raditi sa Netflixom, baš kao i Tatlitug, akcijska je avanturistička serija.

Serija u produkciji OGM Pictures, koju su stvorili Atasay Koc, Cansu Coban i Sami Berat Marcali pod vođstvom Jasona Georgea, govori o priči o Armanu, slobodoumnom instruktoru ronjenja i morskom biologu, koji se priprema za učešće u svojoj misiji podvodnog istraživanja.

Šta je tema serije?

Kao rezultat prirodne katastrofe koja je pogodila svet, Arman i njegov naučni tim moraju da se ukrcaju u vojnu podmornicu da bi preživeli. Arman i njegov tim pokušavaju da shvate šta se događa istražujući koja je stvarna misija ove vojne podmornice. Može li na kraju uspeti da spasi sebe, svoj tim i zaista puno više?

By: TV Exposed