Alara Eric po prvi put u istorijskoj seriji

Mlada glumica Alara Eric izlazi pred publiku sa ulogom srpske konkubine Nergis u TV seriji Kizil Elma Bir Fetih Hikayesi emitovanoj na digitalnoj platformi TRT Tabii.

Alara Eric po prvi put u istorijskoj seriji

Foto Credits: IMDB

Talentovana turska glumica Alara Eric, koja je rekla da je prvi put igrala ulogu u istorijskoj seriji, objasnila je da je to bilo sasvim drugačije iskustvo od uloga koje je igrala ranije.

Alara je na tu temu rekla:

„Snimali smo sve scene Nergis Kalfe, koju sam ja igrala, na platou koji odražava način života Otomanskog carstva. Ono što sam doživela je da sam u trenutku kada sam ušla na set, skoro putovala kroz vreme i živela u tom periodu, uspela sam da se odvojim od normalnog sveta i uđem u ličnost lika Nergis.”.

Nova serija koja vodi Alaru Eric iz normalnog sveta postaje sve zapaženija

Dok je Alara Eric bila uzbuđena zbog svoje nove uloge, pedantna priprema svih detalja serije nije prošla nezapaženo.

Mlada glumica je na tu temu rekla: „Veoma sam srećna što sam uključena u projekat gde se pažnja posvećuje svakom detalju, od naše šminke do naše odeće, od našeg dekora do naših dodataka.”.

Projekat Kizil Elma Bir Fetih Hikayesi je samo jedan od projekata digitalne platforme Tabii koja je zaista privukla pažnju velikim izborom ali sa nekoliko kvalitetnih serija.

NOVO - Ozgu Namal i Ozcan Deniz će biti jedan od najambicioznijih serijskih parova nove sezone!

By: TV Exposed