Povratak Hazal Filiz Kucukkose na TV ekrane

Hazal Filiz Kucukkose postala je poznata nakon što je glumila u TV seriji Kara Sevda. Njeni obožavaoci su je gledali u seriji Zemheri, koja je objavljena 2020. godine i u kojoj je bila sjajna.

Povratak Hazal Filiz Kucukkose na TV ekrane

Foto Credits: DiziCentral

Serija je počela veoma ambiciozno i posebno za Hazal Filiz Kucukkose zauzela je važno mesto kao vodeća uloga u njenoj karijeri. Ali, nažalost, serija nije privukla veliku pažnju kako se očekivalo! Projekat u kojem glavne uloge tumače Alperen Duymaz, Hazal Filiz Kucukkose, Ayca Aysin Turan i Caner Cindoruk, trajala je samo 10 epizoda, ali je za publiku zauzela svoje mesto kao poslednja serija u kojoj se pojavila Hazal.

Obožavaoci glumice sa nestrpljenjem su čekali vest o novom glumicinom projektu posle serije Zemheri. Uprkos prolasku dve sezone, glumica nije dala pozitivan odgovor na ponude. Iznenađujuće je bilo i to što se tako dugo nije prihvatila nijednog projekta, u vreme kada je privukla najviše pažnje.

Uvek je imala jasan stav o letnjim serijama i nije blagonaklono gledala ni na jedan predlog. Nije mogla da pronađe ono što je tražila u serijama ove sezone. Na kraju se Hazal Filiz Kucukkose odlučila za novu seriju! Nedavno se pojavila i vest o njenom povratku, koja je toliko obradovala fanove i rekli 'konačno!'!

Došlo je do izražaja da se Hazal Filiz Kucukkose, koja već skoro 3 godine živi životom daleko od TV serija, odlučila za TV seriju pod nazivom Zengin Kiz / Bogata devojka. Glumica će igrati poslovnu ženu u seriji koja će se emitovati na Fox TV-u. Kucukkose, koja će pred publiku izaći sa likom Neslihan, u septembru se sprema da se sastane sa svojim fanovima kojima jako nedostaje!

NOVO - Elcin Sangu i Uraz Kaygilaroglu kao partneri u novoj seriji?!

By: TV Exposed