Seyran i Yali Capkini osvajaju srca gledalaca!

Serija Yali Capkini pogodiće srca sa takve tačke da će svi biti vezani za nju još više! Prvih 5 epizoda ove turske TV serije, koja se emituje petkom uveče, emitovano je na Star TV-u.

Seyran i Yali Capkini osvajaju srca gledalaca!

Foto Credits: DiziCentral

Yali Capkini, projekat koji privlači pažnju kao najuspešnija nova serija nove sezone, zadivljuje svojom dvocifrenom ocenom. Serija je uspela da uđe u srca miliona. Kada serija privuče toliku pažnju, vidimo i da je za sve rivalske serije noćna mora. Dominantna i moćna slika lika Seyran u seriji Yali Capkini privlači ženske gledaoce ovoj produkciji. Iz tog razloga, gledanost ostalih TV serija u takmičenju u petak znatno opada. Kako se odnos između Seyran i Ferita produbljuje, posvećenost seriji se brzo povećava. Ovakav stav lika Seyran, koja se bori da uzme čoveka za koga je bila prinuđena da se uda, predstavlja primer mnogim mladim ženama.

Takve uloge su takođe od velike važnosti za ženske fanove TV serija. Zbog toga Seyranin napor da preuzme kontrolu nad životom koji joj je nametnut dobija veliku podršku. U stvari, priča o njenom dovođenju Ferita na put je jedno od najkontroverznijih pitanja u muško-ženskim odnosima, tako da serija Yali Capkini privlači takvu pažnju.

Sinergiju Afre Saracoglu i Merta Ramazana Demira takođe je cenila publika. Priča u seriji je dirljiva, glumci se gledaju kao da je u pitanju stvaran život i situacije iz svakodnevnog života, a Star TV godinama kasnije doživljava obilje gledanosti zahvaljujući ovoj seriji.

NOVO - Kivanc Tatlitug u dve nove serije?!

By: TV Exposed