Aslihan Gurbuz u glavnoj ulozi u seriji Kor Noktasi

Ljubitelji turskih serija pamte ime Aslihan Gurbuz, koja je na ekranu već dugi niz godina, iz mnogo različitih serija. Glumica, koja se bavi projektima od 2008. godine, prvi veliki debi imala je u TV seriji Bir Bulut Olsam.

Aslihan Gurbuz u glavnoj ulozi u seriji Kor Noktasi

Foto Credits: IMDB

Za mnoge je lik iz serije Yahsi Cazibe među nezaboravnim, a glumica je ostala u mislima pokazujući uspeh govora sa azerbejdžanskim akcentom u ovom projektu. Glumica, koja je efektno debitovala sa serijom Mala ubistva, ali je 2018. godine imala i zdravstvene probleme, morala je dugo da pauzira od ekrana.

Međutim, Aslihan Gurbuz se vratila na ekrane kao gostujući glumac u TV seriji Kirmizi Oda / Crvena soba nakon više od dve godine pauze.

Glumica, koja je takođe učestvovala u projektu Masumlar Apartmani, koji je veoma volela, ne prekršivši želje svojih obožavalaca, likom Ceylan, ostavila je snažan utisak svojim efektnim nastupom.

Novi projekat digitalne serije u kojem će Aslihan prvi put učestvovati su dobre vesti za njene fanove. Kao glavna ženska uloga u seriji Kor Noktasi / Slepa tačka, koja će se snimati za HBO sa Nejatom Islerom, takođe će veoma talentovanoj glumici pružiti priliku da otvori novi put u svojoj karijeri.

Aslihan Gurbuz, koji će prvi put učestvovati u digitalnim projektima, učestvovaće i u jednoj od prvih turskih produkcija HBO-a, za koju se očekuje da uskoro izađe na tursko tržište.

NOVO - Alp Navruz u novoj vojnoj seriji?!

By: TV Exposed