Hande Ercel i njenih 30 miliona!

Glumica Hande Ercel stvorila je ogromnu bazu obožavatelja svojim TV serijama. Međutim, nijedna od njih nije imala tako veliki uticaj kao TV serija Sen Cal Kapimi / Pokucaj na moja vrata.

Hande Ercel i njenih 30 miliona!

Foto Credits: DiziCentral

Mlada glumica otvorila je vrata međunarodne slave ovom romantičnom humorističnom serijom u kojoj je glumila sa Keremom Bursinom.

Hande Ercel, koja je i ranije imala strane obožavaoce, postala je svetski poznato ime za kratko vreme nakon što je TV serija Sen Cal Kapimi prodata u više od 80 zemalja!

Glumica već neko vreme nije bila na ekranu, ali se o njoj sve vreme priča. Glumica, čiji se novi projekat željno iščekuje nakon dogovora sa platformom Disney Plus, takođe je među imenima koja se sa interesovanjem prate na društvenim mrežama.

Brojka prešla 30 miliona

Dok je trajala Ercelina serija Sen Cal Kapimi, postojao je period u kome je brzo dostigla milione pratilaca. Izrazivši tada da je veoma iznenađena ovakvom situacijom u programu u kojem se pojavila, Hande je oduševila sve kada je dostigla 20 miliona pratilaca na Instagramu, kao slavna ličnost koja efikasno koristi društvene mreže.

Sve veći broj glumičinih pratilaca tokom vremena bio je blizu 30 miliona neko vreme. Međutim, ovaj broj je nedavno dostigao 30 miliona i počeo da se povećava!

Hande Ercel, čiji je broj pratilaca dostigao nivo koji ni mnoge svetski poznate zvezde ne mogu da dostignu, često koristi ovu prednost za brendove za koje je zaštitno lice, odnosno za reklame. Glumica pruža odličnu interakciju na društvenim mrežama tako što dopire do miliona ljudi sa svakim delom na svom Instagram nalogu. Ovo dovodi do toga da mnogi brendovi trče za Hande Ercel!

View this post on Instagram

A post shared by Hande Erçel (@handemiyy)

NOVO - Hoće li biti 2. sezone serije Kizilcik Serbeti? Da li Omer i Kivilcim napuštaju radnju serije?

By: TV Exposed