Simay Barlas privlači sve više pažnje novim likom

Mlada glumica Simay Barlas uključena je u glumačku ekipu TV serije Omer, koja je predstavila uspešne nastupe u novoj godini.

Simay Barlas privlači sve više pažnje novim likom

Foto Credits: Internet Haber

Turska glumica, koja se mnogima dopadala likom Efnan u seriji Aziz, napravila sasvim novi početak učešćem u glumačkoj postavi serije Omer 2023. godine. Primećeno je da je glumica, koja je imala veoma uspešan partnerski odnos sa Muratom Yildirimom u seriji Aziz, obradovala veliku bazu obožavatelja.

Simay Barlas sada želi da ponovi ovaj uspeh sa TV serijom Omer. U seriji, Simay igra lik Sureyye, koja se susreće sa likom Omera, kojeg igra Selahattin Pasali, radi braka. Iako je njeno učešće u TV seriji Omer nakon uspeha u seriji Aziz bilo važno iskustvo za mladu glumicu, njeni fanovi su očekivali da ona preuzme efektniju ulogu u priči.

Nakon Omerovog razočarenja u vezi sa Gamze, njegov susret sa Sureyyom kao rezultat očevog insistiranja učinio je priču uzbudljivom. Naravno, Omer, koji je bio izložen teškim rečima Gamze, koja je saznala za ovu situaciju, željno iščekuje kakvu će odluku doneti za Sureyyu. Omer, koji je predložio brak Gamze sa velikim nadanjima, bio je veoma razočaran odgovorom koji je dobio. Nakon razočarenja, Omer, koji je pristao da se sastane sa Sureyyom na insistiranje njegovog oca Resata, doneće nove odluke suočen sa događajima koji se razvijaju brže nego što je očekivao. Ove odluke će dovesti do toga da njegov odnos sa Sureyyom dođe do izražaja.

Čini se kao izuzetan izbor za Simay Barlas da učestvuje u projektu Omer sa manje istaknutim likom nakon što je preuzela glavnu ulogu u TV seriji Aziz.

View this post on Instagram

A post shared by Simay Barlas (@simaybarlass)

NOVO - Kaan Cakir o svom liku i seriji Kardeslerim / Moja braća

By: TV Exposed