Kaan Cakir o svom liku i seriji Kardeslerim / Moja braća

Iako su se na društvenim mrežama pojavile neke kritike o slabljenju priče, gledanost serije Kardeslerim / Moja braća i dalje je veoma dobra.

Kaan Cakir o svom liku i seriji Kardeslerim / Moja braća

Foto Credits: DiziCentral

Jedno od važnih imena serije je Kaan Cakir. Rođen 1977. godine, glumac je počeo da se pojavljuje na setovima od ranih 1990-ih. Glumac, kojeg smo gledali u veoma uticajnim projektima i snažnim ulogama, takođe igra lik Ahmeta Yilmaza u TV seriji Kardeslerim / Moja braća. Kaan Cakir, koji se upravo pridružio priči serije, jedno je od imena koje je upoznalo publiku u trećoj sezoni i možemo reći da je dodao boju seriji.

Glumac, koji je nakon učešća u seriji dobio različite reakcije publike na ulici, rekao je: „Oseća se da postoji izrazita razlika na ulici. Oni pokazuju više poverenja. Osećam se veoma različito. Ja to doživljavam kao deo svoje profesije. Ja sam osoba koja voli da šeta ulicom i da bude društvena. Ne smeta mi. Dobro ide, zabavno je. ”. Možemo reći da se Ahmet svojim učešćem u priči doživljava kao loša osoba. Međutim, promena lika u priči bila je i drugačiji doživljaj za publiku.

Kaan Cakir je takođe skrenuo pažnju na ovu situaciju i rekao: „Ahmetov lik u početku je delovao kao lik sa malo zlonamernijim karakterom. Kasnije je postao ujedinjujuća snaga. Ostavio je testament, a Ahmet nije mogao da mu odoli. Uhvatio ga je u delu koji ga je dotakao. Odlučio je da započne vezu sa svojim sinom.”. Upitan šta bi uradio ako bi godinama kasnije saznao da ima dete, glumac je rekao: „Nisam razmišljao o tome, ali ne znam. Da postoji, voleo bih da ga nekako posedujem. Učinio bih sve što mogu za njega“, rekao je.

NOVO - Evrim Alasya o navodnom skandalu na setu serije Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice

By: TV Exposed