Murat Yildirim o seriji Ramo... Scene pucnjave ostavljaju bez daha (VIDEO)

Nastavljajući svoje emitovanje sa drugom sezonom na ekranu Show TV-a, serija Ramo je dobila veliku zahvalnost svojom promenjenom pričom i obnovljenom verzijom. Ova situacija u seriji, koja je u dobroj poziciji u rejting trci , motiviše ceo tim. Murat Yildirim je na večeri sa suprugom, uhvaćen pred kamerama. Objašnjavajući da je bio veoma srećan u ...

Murat Yildirim o seriji Ramo... Scene pucnjave ostavljaju bez daha (VIDEO)

Nastavljajući svoje emitovanje sa drugom sezonom na ekranu Show TV-a, serija Ramo je dobila veliku zahvalnost svojom promenjenom pričom i obnovljenom verzijom. Ova situacija u seriji, koja je u dobroj poziciji u rejting trci , motiviše ceo tim.

Murat Yildirim je na večeri sa suprugom, uhvaćen pred kamerama. Objašnjavajući da je bio veoma srećan u seriji i da je sve prošlo u najboljem redu, Murat Yildirim je rekao da ga je scenario čak i iznenadio.

Poznati glumac pohvalio je novog scenaristu: „I ove sezone sam se nadao. Naša priča je došla na zaista dobra mesta. Zahvaljujući našem novom scenaristi, on piše vrlo dobre stvari. Čak ni ja ne mogu predvideti šta će se kad dogoditi. Uzbudljiva je sezona. Isplatilo se u gledanosti, a naše ocene su vrlo dobre. Zbog toga radimo motivisanije. Raspoloženi smo. ”

Govoreći o Sibel i Ramu, poznati glumac je rekao: „U seriji će doći do razdvajanja. Trenutno su odvojeni u seriji, ali čine sve da sačuvaju jedno drugo. Zbog toga imaju malo strpljenja, desiće se i dobre stvari “.

Iako je navedeno da su trejleri serije Ramo takođe dosta gledani, Murat Yildirim je takođe govorio o sceni kada je upucan u novoj epizodi. Uskoro nas očekuje veoma uzbudljiva epizoda koja će gledaoce ostaviti bez daha.

https://www.youtube.com/watch?v=qQ9kCcSeW1E

By: TV Exposed

NOVO-Ženska publika se pronalazi u liku Asye koju predstavlja Cansu Dere…Šta o njoj kažu gledaoci?