Sifanur Gul otkrila prave informacije o njenim godinama

Sifanur Gul, koja je ove sezone preuzela glavnu ulogu u TV seriji Hayatimin Sansi / Životna šansa na televiziji Fox, pojavila se pred kamerama sa Alican Yucesoy u dramskoj priči.

Sifanur Gul otkrila prave informacije o njenim godinama

Foto Credits: DiziCentral

Iako serija ima impresivnu priču i cenjene glumačke izvedbe, niska gledanost donela je rano finale.

 Sifanur Gul, koja je ponovo izašla pred publiku sa TV serijom Terzi / Krojač, o kojoj se dugo priča na Netflixu nakon TV serije Hayatimin Sansi, ovoga puta je oživela lik Esvet.

Serija Terzi, sa Cagatayom Ulusoyem i Salihom Bademcijem u glavnim ulogama je projekat od 3 sezone i njegova prva sezona je podeljena. Otkriveno je da će 28. jula biti emitovana i druga sezona serije čije je snimanje završeno.

Sifanur Gul je nedavno postala jedna od glumica koje su privlačile pažnju različitim projektima, što je mnoge navelo da traže informacije na internetu kako bi je upoznali. Međutim, otkriveno je i da se glumica žalila na pogrešne informacije o sebi na internetu.

25 godina

Gul, koji je učestvovala u programu Ibrahima Selima na Youtube, izjavila je da ima mnogo pogrešnih informacija o njoj. Objašnjavajući da su neki njeni obožavaoci pisali komentare „Uopšte ne izgledaš kao da imaš 30 godina“, glumica je rekla „Nemam 30 godina, imam 25 godina“ i objavila da su neke od informacija na internetu jednostavno pogrešne.

Sifanur Gul, objašnjavajući da je ona Strelac u horoskopu uprkos tome što se ponaša kao da je Jarac, podelila je sledeće u vezi sa ovom pogrešnom informacijom u programu:

„O meni nema toliko informacija, inače, nisam Jarac, ja sam Strelac. Čak su i moje godine pogrešno napisane na internetu. Neko mi je pre neki dan poslao poruku: „Uopšte ne izgledaš  kao da imaš 30 godina, izgledaš kao da imaš 25.“.

Dajući informacije o sebi, glumica je rekla da je u intenzivnom radnom tempu već 2-3 godine.

NOVO - Lizge Comert dobija nove pohvale!

By: TV Exposed