Lizge Comert dobija nove pohvale!

O Lizge Comert u TV seriji Kardeslerim / Moja braća mnogo se priča na društvenim mrežama kao o jednoj od mladih talenata koji privlače pažnju.

Lizge Comert dobija nove pohvale!

Foto Credits: IMDB

Činjenica da je duo Omer i Susen koju Lizge tumači, jedan od najpopularnijih parova u TV serijama u okruženju društvenih mreža, pa čak i da je dostigao prvo mesto na ovim listama, bio je jedan od izuzetnih događaja u poslednje vreme.

Duo Yigit Kocak i Lizge Comert takođe privlači brojne fanove u okruženju društvenih mreža, jer je duo koji je postao poznat i postigao veliki uspeh zahvaljujući TV seriji Kardeslerim.

Lizge Comert veoma uspešno igra u liku Susen, koja pokušava da kaže istinu u TV seriji Kardeslerim, koja je stalno u bolovima i čije srećne dane publika propušta. Činjenica da je bol izazvan tajnama Susenovog lika preneta na publiku uspehom glume Komert takođe objašnjava hiljade komentara na društvenim mrežama.

Pohvale za glumu

Verni pratioci TV serije Kardeslerim, koji dele reči „Postoji takva stvar kao što je gluma Lizge Komert“, hvale glumicu. Publika, koja je poslala i poruku scenaristima, sada želi da Susen sve ispriča. Gledalac kaže:

Isijene, ne mogu da te podnesem. Sada reci sve, okupite se svi. Neka porodica Atakul bude kažnjena. Samo si to sakrio, što više sakriješ, više će biti.”.

U stvari, ove reči takođe objašnjavaju šta publika očekuje od lika Suzen u scenariju serije Kardeslerim / Moja braća, u procesu koji vodi do finala 3. sezone. Gledaoci, koji Susen nazivaju „osobom koja nema sreće“, ističu ovu ličnost komentarima u kojima se izražava da znaju da ona nije zaslužila ništa od onoga što se dogodilo i da nije ništa kriva.

Tu je i najava nove epizode u kojoj se ponovo ističe lik Susen.

NOVO - Ozgur Cevik o počecima karijere i seriji Yabanci Damat

By: TV Exposed