Ahmet Melih Yilmaz napušta turske TV serije

Ahmet Melih Yilmaz je prošle godine pomalo šokirao priznanjem o svom životnom izboru. Ovaj turski glumac je transseksualac i to je javno potvrdio.

Ahmet Melih Yilmaz napušta turske TV serije

Foto Credits: Internet Haber

Ahmet Melih Yilmaz je pažnju na sebe skrenuo ulogom Timsaha u popularnoj TV seriji Cukur | Jama. Nakon toga je mnoge iznenadio priznanjem da je transseksualac.

Sada je dao novi intervju u kom je ponovo pomalo iznenadio mnoge. Glumac je rekao da napušta televizijski sektor, odnosno da se neće više pojavljivati u turskim TV serijama. Ahmet je izjavio da hoće da živi onako kako on želi, ne osvrćući se na druge. Razume je da je svest u turskom društvu o transeksualcima na veoma niskom nivou, ali on više ne želi da se krije. Tu odluku je doneo još početkom pandemije.

Pokušaće da pronadje posao u inostranstvu, možda u Berlinu koji mu se dopada kao grad.

Ahmet Melih Yilmaz je iskoristio priliku da se zahvali Erdalu Besikciogluu zbog podrške koju je dobio od ovog iskusnog glumca. Sem Erdala to nije učinio niko više iz industrije u kojoj više ni ne želi da radi.

Podrška od kolega mu nije ni bitna, istakao je Ahmet. Najvažnija stvar mu je da ga porodica podržava i razume njegove životne izbore, zaključio je intervju ovaj turski glumac

NOVO - Melisa Asli Pamuk potpisala milionski ugovor

 By: Milt-TV Exposed