Halit Ozgur Sari ne žuri sa novim poslom

Turski glumac Halit Ozgur Sari je skrenuo na sebe pažnju ulogom u seriji Kardeslerim / Moja braća. O njegovom talentu se sve više priča.

Halit Ozgur Sari ne žuri sa novim poslom

Foto Credits: Internet Haber

Halit Ozgur Sari završio je svoj deo posla u seriji Kardeslerim. To je pomalo i rastužilo njegove fanove, koji više nemaju prilike da ga gledaju na TV ekranima. Prema pisanju medija, Halit je dobio veliki broj ponuda za nove uloge. Ipak, za njegov povratak na televizijske ekrane ćemo pričekati.

Mladi glumac ne žuri sa prihvatanjem novog posla i potpisivanjem ugovora. Želi da se dobro odmori i prikupi energiju za nove projekte. Prevedeno na „običan“ jezik, njegov agent trenutno pregovara za nove uloge ovog glumca i pokušava da mu obezbedi što bolje uslove i platu. S obzirom da je Halit Ozgur Sari već radio i na TV serijama i serijama digitalnih platformi moguće se obe opcije.

Ono što je sigurno je da neće biti žurbe pri donošenju odluke ovog novog posla, naravno ukoliko ne „iskoči“ neka zaista sjajna ponuda. Da li će Halit raditi na seriji digitalne platforme ili nekoj novoj TV seriji pokazaće vreme...

NOVO - Bivši momak i devojka, Kubilay Aka i Miray Daner „oči u oči“ na dodeli nagrada!

 By: Milt-TV Exposed