Par iz serije Cop Adam / Čiča Gliša postaje sve popularniji

Ljubitelji turskih TV serija, odnosno drama i glumaca stvaraju izvanredne slike svojim akcijama na društvenim mrežama iz nedelje u nedelju.

Par iz serije Cop Adam / Čiča Gliša postaje sve popularniji

Foto Credits: DiziCentral

Dok su se 'Najpopularniji parovi na društvenim mrežama' pojavili sa merenjima napravljenim prema broju dolaznih poruka, turski glumci i serije se takođe takmiče u popularnosti.

U merenjima koja redovno obavlja Somera, parovi koji primaju najviše poruka svake nedelje otkrivaju se u tabelama, sa detaljnim informacijama.

U merenju od 15. do 22. marta utvrđeni su istaknuti parovi iz turksih TV serija na društvenim mrežama.

Mesecima su Asiye i Doruk, par iz TV serije Kardeslerim / Moja braća, bili na vrhu ove tabele, odnosno rang liste. Par, koji su oživeli Su Burcu Yazgi Coskun i Onur Seyit Yaran, zauzima prvo mesto na skoro svakoj tabeli u rangiranju popularnih parova.

Smena na vrhu

Međutim u poslednjoj tabeli bilo je dešavanja koja su sve iznenadila! Par Peri i Tamer, koji igraju Elcin Sangu i Engin Altan Duzyatan u TV seriji Cop Adam / Čiča Gliša koja se emituje na Star TV-u, postao je najpopularniji par primivši 109.029 poruka tokom cele nedelje!

U pitanju je podatak koji je zaista iznenadio mnoge. Sada svi sa nestrpljenjem iščekuju novu rang listu i da vide da li će par iz serije Cop Adam zadržati svoju poziciju.

Evo i kompletne liste top 5 parova kada su u pitanju turske serije u periodu od nedelju dana.

View this post on Instagram

A post shared by Somera (@someratr)

NOVO - Rabia Soyturk, Cemre Baysel i Gizem Karaca zajedno na snimanju

By: TV Exposed