Mehmet Yilmaz Ak je sjajan u novom liku!

Serijski projekat pod nazivom Bahar emituje se na Show TV-u utorkom uveče i kada pogledamo dobijene dvocifrene ocene vidi se koliko je uspešan.

Mehmet Yilmaz Ak je sjajan u novom liku!

Foto Credits: RiriNano

Još jedan glumac koji igra glavnu ulogu u seriji, uz Demet Evgar, Bugru Gulsoya i Ecem Ozkayu, je Mehmet Yilmaz Ak.

Bilo je zapaženo da se ime koje je ostavilo trag u svetu TV serija sa likom tužioca Parsa u TV seriji pod nazivom Yargi da se vrati na ekran u potpuno novoj seriji i sa likom koji je mnogo drugačiji od slike lika u prethodnom projektu.

Mehmet Yilmaz Ak ne samo da je pokazao svoje glumačke talente, već likovi Parsa i Timura, koji se nalaze u dve različite krajnosti, toliko su različiti jedan od drugog da pokazuju talenat istog glumca da tako uspešno prikaže ova dva lika.

O razlozima uspeha serije

Mehmet Yilmaz Ak takođe smatra da predstavljanje publici potpuno drugačije priče sa serijom Bahar ima značajan uticaj na njen uspeh.

Mehmet, koji je u intervjuu u časopisu Episode izrazio mišljenje da je serija Bahar izazvala promene, podelio je sledeće informacije:

„Da bi se osigurao uspeh novog projekta, isprobavanje novih stvari umesto proizvodnje poznatih kodova definitivno će doprineti i publici i industriji. Iako je Bahar adaptirana serija, zaživela je novom interpretacijom. Mislim da je to jedan od razloga zašto je naša serija toliko voljena. Čast je biti uključen u takav posao.”.

NOVO - Mehmet Gunsur o uspehu turskih serija

By: TV Exposed