Melis Sezen o haljinama koje nosi (FOTO)

Turska glumica Melis Sezen po završetku serije Sadakatsiz učestvuje u različitim aktivnostima i svojom lepotom privlači mnoge poglede. Poznata glumica impresionira i različitim odevnim kombinacijama koje nosi.

Melis Sezen o haljinama koje nosi (FOTO)

Foto Credits: IMDB

Ovoga puta, glumica, koja je privukla pažnju crnom mini haljinom sa belim cvetnim uzorkom, bila je smela i u dekolteu. Melis Sezen nosi posebne dezene i uspeva da privuče pažnju svih svojim odevnim kombinacijama na ovakvim događajima.

Objašnjavajući da je imala uspešne dve sezone na Kanalu D, glumica je rekla da je imala i svoje dizajne odeće. Ona je objasnila da se potrudila da napravi drugačiji stil u programu pod nazivom Maske Kimsin Sen, u kojem je ove sezone bila član žirija, i da je za svaki program u kome je izrazila svaku ideju rađen poseban dizajn.

Melis Sezen je dodala: „Ne bi trebalo da nosim samo lepu haljinu. To bi trebalo da bude nešto što me opisuje, izražava, odražava moj karakter. Mislim da je stil nešto tako. Zato su joj svi jedinstveni, zato mi je to važnije“.

Objašnjavajući da će nastaviti da crta svoje dizajne, Melis Sezen je rekla da je njena najveća šansa u tom pogledu njena majka i da joj je čitanje o modi danas od koristi.

Melis je rekla: "Moja majka me oblači, tako da sam srećna i srećna.".

Evo i pomenute haljine. Kako vama ova mada glumica izgleda u ovoj kombinaciji? Pišite nam u komentarima.

View this post on Instagram

A post shared by Melis Sezen (@melisssezen)

NOVO - Odbrojavanje do početka serije Balkan Ninnisi / Balkanska uspavanka

By: TV Exposed