Vodeći glumci serije Sandik Kokusu | Miris škrinje obećavaju dobar projekat

Vodeći glumci nove serije Show TV-a, Sandik Kokusu | Miris škrinje, u produkciji kompanije O3 Medya pojavili su se na promociji serije.

Vodeći glumci serije Sandik Kokusu | Miris škrinje obećavaju dobar projekat

Foto Credits: IMDB

Takođe, scenaristi Melis Civelek i Zeynep Gur, kreativni konsultant Zeynep Gunay, kao i režiser Nezaket Coskun, došli su pred kameru na promociju.

Serija Sandik Kokusu | Miris škrinje, koja okuplja uspešne glumce kao što su Ozge Ozpirincci, Demet Akbag, Metin Akdulger i Necip Memili, cenjena je i novom fotografijom.

Treba reći da su svo četvoro glavnih glumaca serije do sada odigrali veoma važne uloge.

Uskoro na TV ekranima

Demet Akbag je ime koje godinama vredno radi u svetu pozorišta, bioskopa i TV serija svojim sjajnim ulogama.

Ozge Ozpirincci, Metin Akdulger i Necip Memili su takođe veoma iskusna imena i biće neizbežno da projekat u kojem igraju ova 4 važna glumca privuče pažnju.

Serija Sandik Kokusu | Miris škrinje, koja privlači pažnju i na društvenim mrežama, sa svojim dubokim likovima ispričaće priču o borbi snažne žene za preživljavanje, teškom putu da očuva porodicu i postane slobodna uprkos teretima iz prošlosti.

Serija Sandik Kokusu, sa svojom toplom pričom o majci i kćerkama od kojih će publika pronaći nešto svoje, i popularnim imenima, uskoro će biti na Show TV-u. Datum premijere biće brzo objavljen.

View this post on Instagram

A post shared by Show TV (@showtv)

NOVO - Kazne za serije Hudutsuz Sevda i Sakla Beni

By: TV Exposed