Ko će biti partner Barisa Arduca?

Glumac Baris Arduc je na ekran izašao sa likom Arika Boke Erdeneta, u novoj sezoni serije Cukur. Očigledno je bio ključni lik koji je oslikavao snažan portret, ali je njegov život bio kratak. Lik Arik Boke, koga je Cumali upucao prošle nedelje, napustio je seriju. Razlog ovog iznenadnog odlaska je taj što je Baris Arduc ...

Ko će biti partner Barisa Arduca?

Glumac Baris Arduc je na ekran izašao sa likom Arika Boke Erdeneta, u novoj sezoni serije Cukur. Očigledno je bio ključni lik koji je oslikavao snažan portret, ali je njegov život bio kratak. Lik Arik Boke, koga je Cumali upucao prošle nedelje, napustio je seriju.

Razlog ovog iznenadnog odlaska je taj što je Baris Arduc nameravao da započne novu seriju ili je ona od početka tako dizajnirana, ali desilo se ubrzo nakon što je vest došla na videlo da će glumac igrati u novoj seriji.

Vest da će Arduc glumiti u novoj Netflixovoj seriji pogodila je javnost poput bombe! Prema informacijama koje je novinar Birsen Altuntas dao na svom Twitter nalogu, Gokce Bahadir se takođe pominje u seriji koju će O3 Media proizvesti. Navodi se da će u projektu učestvovati i Salih Bademci. Druga eksplozivna vest je da će sa Barisom glumiti Serenay Sarikaya! Sve ovo su za sada detalji, ali samo to je dovoljno da uzbudi fanove Barisa Arduca i Serenay Sarikaye.

By: TV Exposed

NOVO-Elcin Sangu uskoro na Netflixu (FOTO)