Melisa Dongel iskreno o sebi i estetskim ulepšavanjima

Turska glumica Melisa Dongel postala je jedna od uspešnih glumica sveta TV serija sa likovima koje je igrala.

Melisa Dongel iskreno o sebi i estetskim ulepšavanjima

Foto Credits: Talu Talks

Rođena 1999. godine u Istanbulu, glumica igra različite uloge na setovima od 2015. godine.

Melisa Dongel, koja je dobro počela sa likom Deniz u Bizim Hikaye / Naša priča, ostavila je trag i likom Sureyye u dnevnoj seriji Elif.

Uspeh serije Sen Cal Kapimi / Pokucaj na moja vrata značajno je doprineo popularnosti glumice koja je tumačila lik Ceren. Pored lika Cagle u seriji Ask Mantik Intikam, serija Dunyayla Benim Aramda / Između sveta i mene, koja je emitovana na Dizney+ digitalna platforma, poznata je i kao dobar ispit za mladu glumicu.

Glumica je bila jedno od imena u istorijskoj TV seriji Barbaros Hayreddin.

Iskrene izjave

Melisa Dongel, koja je postala jedno od najtraženijih imena na Guglu, davala je izjave o najtraženijim temama o sebi na Youtube kanalu Talu Talks. Dongel, o čijoj se estetici, odnosno izgledu mnogo priča, rekla je na ovu temu:

“Dozvolite mi da objasnim svoju estetiku. Ne može se to nazvati ni estetikom, imam filere za bradu, neke filere za obraze, neke filere za usne i nešto botoksa.”.

Melisa, koja je izjavila da živi u Sarijeru, dala je upečatljiv odgovor onima koji su je pitali da li je udata:

„Ne, još nisam u braku. Još sam mlada, udaću se kad god dođe sreća. Ranije nisam poželela da se udam, to mi je bio veoma dalek koncept. Kako sam starila i počela da sazrevam, zajedno sa svojom sestrom, shvatila sam koliko je porodični život lep i da je to koncept prema kojem ne treba biti neprijateljski raspoložen. Zato sada sve više želim da se udam.”.

NOVO - Ozge Ozacar počinje da impresionira u seriji Kismet / Sudbina

By: TV Exposed