Serija Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice predstavlja pravi primer solidarnosti

Dok serija Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice nastavlja da se sastaje sa publikom na Show TV-u, pri kraju je prve sezone.

Serija Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice predstavlja pravi primer solidarnosti

Foto Credits: Haberler

Priča ispričana u seriji, koja je imala veoma uspešnu sezonu, imala je veliki društveni uticaj. Komunikacija dve različite konzervativne i sekularne porodice, koja je započela brakom, i tačka do koje je došlo, takođe se poklapa sa realnošću Turske.

Zbog toga serija Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice nastavlja da privlači veliku pažnju.

Mujde Uzman igra lik Alev, koja ima sekularni život u priči serije. Kao kćerku konzervativne porodice, vidimo Ceren Yalazoglu u liku Nurseme.

Na početku priče ove turske serije, Alev i Nursema su bili dva lika koja se nisu mnogo volela i čak su se videle kao neprijatelje. Međutim, vremenom su shvatili da imaju mnogo toga zajedničkog i postale su veoma dobre jedna sa drugom.

Odnos od predrasuda do solidarnosti

Odnos između Alev i Nurseme u TV seriji Kizilcik Serbeti, koji je započeo ovim sukobom, ali se kasnije razvio sa njihovim razumevanjem jedno drugog i sada prerastao u prijateljstvo, važan je primer kako se ljudi sa različitim životnim stilovima mogu susresti sa istim vrednostima u društvenom smislu.

Ceren Yalazoglu i Mujde Uzman su svojim izjavama otkrili društveni odraz ova dva lika. Ceren Yalazoglu, jedno od imena o kojima se najviše pričalo u poslednjem periodu sa likom Nursema, rekla je:

„Dve žene koje se ophode jedna prema drugoj s predrasudama zbog načina života. Jednog dana život ih spoji u nevolji i stupe u solidarnost. Solidarnost Nurseme, Alev i Doge je takođe veoma prijatna i lepa.”-

NOVO - Uskoro počinje nova serija Pinar Deniz – Aktris / Glumica

By: TV Exposed