Uskoro počinje nova serija Pinar Deniz – Aktris / Glumica

Turska glumica Pinar Deniz preuzima glavnu ulogu u TV seriji pod nazivom Yargi / Presuda i ponovo je osvojila ljubav miliona gledalaca likom advokatice Ceylin.

Uskoro počinje nova serija Pinar Deniz – Aktris / Glumica

Foto Credits: Internet Haber

Dok je Pinar Deniz na vrhuncu karijere, njena popularnost raste iz dana u dan sa serijom Yargi, za koju je odlučeno da se nastavi u trećoj sezoni.

Glumica, koja je snažnom igrom u seriji Presuda oduševila svoje fanove ne samo u Turskoj već i u inostranstvu, sada se odmara jer je snimanje druge sezone serije završeno. Međutim, počelo je uzbudljivo čekanje za fanove poznate glumice.

Pinar Deniz je ponovo u glavnoj ulozi nove digitalne serije pod nazivom Aktris / Glumica, koja će se emitovati na Disney Plus. Glumica, koja će se sastati sa publikom 31. maja, ima uzbudljivu priču i čini se da će Deniz ponovo impresionirati svoje fanove ovim projektom u trenutku kada je na vrhuncu svoje karijere.

Serija puna akcije, napetosti i humora

Soner Caner je režirao seriju Aktris, koju je producirala kompanija BKM. Hakan Bonomo, koji je i autor priče o Aile / Porodica, jedne od najpopularnijih TV serija u poslednjem periodu, privlači pažnju kao scenarista serije Aktris.

Pored Pinar Deniz, u glumačkoj ekipi serije postoje važna imena kao što su Uraz Kaygilaroglu, Tolga Tekin, Ahmet Rıfat Sungar, Sebnem Hassanisoughi, Ipek Cicek i Serhat Kilic.

Dakle, kakva je to serija Aktris / Glumica? Pre svega, to je produkcija koja je puna akcije i koja može da privuče publiku sebi. U ovoj produkciji, koja kombinuje elemente kriminala, napetosti i humora, bićemo svedoci oštrih prelaza svetlih svetova umetnika danju i mračnih svetova noću.

Tu je i video najava serije.

NOVO - Tolgahan Sayisman pravi pauzu od TV serija?!

By: TV Exposed