Kako vam se čini Kivanc Tatlitug u pink izdanju?! (FOTO)

Kivanc Tatlitug, koji je ovog puta nakon mnogo godina došao zajedno sa svojom partnerkom iz serije Ask-ı Memnu, Beren Saat, na film, podelio je scene na svom Instagram nalogu.

Kako vam se čini Kivanc Tatlitug u pink izdanju?! (FOTO)

Foto Credits: DiziCentral

Fotografija Kıvanca Tatlituga sa njegovim ružičastim odelom potresla je društvene mreže. Ova objava  popularnog turskog glumca je za sat vremena dobila blizu 4.000 komentara. Obožavaoci su davali razne komentare na glumčevu pozu u roze odelu, gde je u trejleru sa seta ispustio belešku „Haller“.

Neki od komentara su: „Ti si najlepša nijansa roze, čoveče“, “Može li muškarac imati tako zgodnu harizmu sa 17, 20, 30 godina?”,  “Srećno, kralju", "Dobro izgledaš, tata, mašala.".

Nastavlja se snimanje novog filma, u kojem glavne uloge tumače Beren Saat i Kivanc Tatlitug koji se zove The Last Call For Istanbul ili u prevodu Poslednji poziv za Istanbul. Nema mnogo detalja o filmu, koji je izazvao veliko uzbuđenje od prvih objavljenih informacija.

Beren Saat i Kivanc Tatlitug, koji su glumili Bihter i Behlul u veoma populanroj seriji Ask-ı Memnu, koji su imali burnu ljubavnu vezu, napravili su veliki događaj od trenutka kada je projekat najavljen. Obožavaoci koji su želeli da ponovo gledaju duo zajedno podelili su svoju sreću na društvenim mrežama. S vremena na vreme, nove fotografije sa seta filma pojačavaju uzbuđenje. Film u kojem glumi duo biće objavljen na Netflix digitalnoj platformi.

Evo i pomenute fotografije sa Kivancevog Instagram naloga. Kako vama glumac izgleda u ovom izdanju? Pišite nam u komentarima.

NOVO - Tulin Ece dobro napreduje u svojoj karijeri

By: TV Exposed